İç dökme

Jules

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Şu an aşırı bir şeyleri yazmak istiyorum o yüzden bu yazı bi' tık uzun ve gereksiz olabilir. Ayrıca çok fazla hata da olabilir, çok doğal.
Ben 5 tane hayvanı olan birisiyim; 3'ü kedi 2'si köpek. Bu konuşmak istediğim konuda benim getirdiğim 2. köpekle ilgili olacak. Yaklaşık 5 6 senedir benimle olan bir hayvandı, küçükken onu annesi ölünce almıştım hatırlıyorum. Yalvara yakara bir şekilde babamların avluda yaşamasına izin vermelerini sağladım. Neyse işte, bu 2 3 yaşındayken falan da onu sayaya götürdüler. Ben hep sayaya giderdim köpeğimi görmek için. Dün akşam sayadaki diğer köpekler onu boynundan ısırmış ve hayatını kaybetmiş. Ben bu sabah haberi aldım. Yani tuhaf hissediyor insan, hayatımın önemli bir bölümü kapanmış gibi. Kafam aşırı allak bullak ve ben nasıl atlatacağımı bile bilmiyorum yani, yıllardır yaşadığım tek büyük olay olabilir. Ölülerin nereye gittiğini bilmemekse daha bir üzüyor adamı. Ama eğer şayet cennet falan varsa umarım gittiği yerde mutlu olur. Neyse içinizi sıktıysam sizden özür dilerim arkadaşlar. Buraya kadar okuduysanız teşekkürler. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı