Yapıldı diye biliyorum.Ayakkabı ile adım atarak şarj eden telefon.
İnsanları çarpmaz mı? Tam olarak o konuyu bilmiyorum.Acaba tesla bobinine benzer şekilde kablosuz elektrik yayan bir şeyleri belirli km başına koyarak kablosuz bir şekilde elektrikli arbaları şarj edebilirmiyiz ?
Anlamadım.İcat bul. bu daha "müko" bir fikir
Tam olarak o konuyu bilmiyorum çok dayanıklı bir maddedir ve radyasyona karşı insana nazaran çok daha koruyucudur bir şekilde akrep kabuğundan telefon kılıfı vs gibi şeyler yaparak insanın bazı cihazlardan daha az zarar görmesini sağlayabilirsinizİnsanları çarpmaz mı? Tam olarak o konuyu bilmiyorum.
Anlamadım.
Ona bakarsak kaktüs de radyasyonu emiyor onlardan şehir içinde gece lambası direkleri yapakTam olarak o konuyu bilmiyorum çok dayanıklı bir maddedir ve radyasyona karşı insana nazaran çok daha koruyucudur bir şekilde akrep kabuğundan telefon kılıfı vs gibi şeyler yaparak insanın bazı cihazlardan daha az zarar görmesini sağlayabilirsiniz
Vay be teknoloji baya bir ilerlemiş robot dansöz var mıdır acaba
Bende biri bir fikir verdi sandım heyecanla girdim.Vay be teknoloji baya bir ilerlemiş robot dansöz var mıdır acaba![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.