İcat Fikri

Gece karanlıkta yürürken yağmur yağan günlerde görüş mesafesi az olduğundan kendimizi belli etmek icin Fosforlu şemsiye kötü fikir olmaz.

Acaba tesla bobinine benzer şekilde kablosuz elektrik yayan bir şeyleri belirli km başına koyarak kablosuz bir şekilde elektrikli arbaları şarj edebilirmiyiz ?

İnsanları çarpmaz mı? Tam olarak o konuyu bilmiyorum.

Anlamadım.
Tam olarak o konuyu bilmiyorum çok dayanıklı bir maddedir ve radyasyona karşı insana nazaran çok daha koruyucudur bir şekilde akrep kabuğundan telefon kılıfı vs gibi şeyler yaparak insanın bazı cihazlardan daha az zarar görmesini sağlayabilirsiniz

Tam olarak o konuyu bilmiyorum çok dayanıklı bir maddedir ve radyasyona karşı insana nazaran çok daha koruyucudur bir şekilde akrep kabuğundan telefon kılıfı vs gibi şeyler yaparak insanın bazı cihazlardan daha az zarar görmesini sağlayabilirsiniz
Ona bakarsak kaktüs de radyasyonu emiyor onlardan şehir içinde gece lambası direkleri yapak :D

Bence telefonlara yedek batarya takılmalı eğer şarj biterse diğer bataryadan devam edebiliriz. Fakat bu telefonumuzun daha uzun süre şarj olacağına ve daha ağır olacağını gösterir. Ben yine de yazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı