- Makaleler
- 23
Isıtmalı sandalye, koltuk olabilir.
Benim var öyle bir sey ve ayrica masaj yapiyor
Isıtmalı sandalye, koltuk olabilir.
Hocam Türkiye'de internette araştırdım ama bulamadım öyle bir şey demek ki yabancı ülkelerde varmışBenim var öyle bir sey ve ayrica masaj yapiyor![]()
Aslında önceki arkadaşın şemsiyeli bank fikri ile bu fikir birleştirilebilirBenim var öyle bir sey ve ayrica masaj yapiyor![]()
Mantıklı. Hem enerji üretilmiş olur, hem bank ıslanmamış olurAslında önceki arkadaşın şemsiyeli bank fikri ile bu fikir birleştirilebilir.
Mesela bank üzerini kapatack genişlikte şemsiye görevi gören bir güneş paneli olur. Böylece bank ıslanmaz. Kışın kar yağıdığında veya yağmur yağdığındada bankın ısıtma sistemleri güneş enerjisi ile depolanan enerji tarafından ısıtılır. Hem oturan ısınır hem de bank üzerine rüzgar tarafından savrulan yağmur,kar tanelerinin sebeb olduğu ıslaklık çabuk kurur. Gerçek hayatta yapımının da zor olacağını sanmıyorum.
Güzel fikir.Şöyle ufak bir çizimle anlatmak isterim fikrimi [emoji23]:Eki Görüntüle 347910
Ulan kalemin kapağı kayboldu bunu çizerken [emoji23]
Şöyle ufak bir çizimle anlatmak isterim fikrimi [emoji23]:Eki Görüntüle 347910
Ulan kalemin kapağı kayboldu bunu çizerken [emoji23]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.