Hocam su içiminiz çok terliyorsanız normal de soda baya fazlaymış. O kadar mineral fazla gelmesin böbreklere.3 gündür içiyorum zaten normaldede 6-8 litre arası su tüketimim var vücut sebepli fazla terliyorum.
Hocam su içiminiz çok terliyorsanız normal de soda baya fazlaymış. O kadar mineral fazla gelmesin böbreklere.3 gündür içiyorum zaten normaldede 6-8 litre arası su tüketimim var vücut sebepli fazla terliyorum.
Çok sıkıntılanmaya başladım hocam. Hava sıcak ve sürekli soğuk birşeyler içme hissi geliyor, bayılacak gibiyim.Konuyu okurken kola içiyorum, İstanbul çok sıcak.
Ben yemeğe başlamadan içeceğimi bitiririm zaten.
Hocam su içiminiz çok terliyorsanız normal de soda baya fazlaymış. O kadar mineral fazla gelmesin böbreklere.
Şu sıcaklarda Muğla 36-40 derece hissedilen 45 derece olunca günde 8 litre su, 12 adet sade, limonlu soda, 1 litre soğuk kahve içiyorum. Yaz ayında normal bu durum.
Hocam bünyeye bağlı. Ben 1.80 75 kiloyum evde yatıyorum 1 aydır. Bana bir şey olmuyor mesela abartsam da.Hocam hadi diğerleri neysede, 1 litre soğuk kahve öldürür adamı.![]()
Hocam bünyeye bağlı. Ben 1.80 75 kiloyum evde yatıyorum 1 aydır. Bana bir şey olmuyor mesela abartsam da.
Umarım çıkmaz hocam. Havalar sıcak olduğundan çok hoşuma gidiyor ama içtiğim suya falan da dikkat ediyorum.Şu an olmuyor olabilir hocam, aynı atın yemini çalan çocuğun hikayesi gibi ileride çıkmaz umarım sıkıntılar.
Şekersiz olanları alabilirsin.
Az önce 2 tane içtim sizin içinBen bile gülüyorum şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.