Hocam hadi diğerleri neysede, 1 litre soğuk kahve öldürür adamı.![]()
Asıl önemli olan o özellikle powerbuilder tarafında çok etkisi oluyor deadlift, bench için fazlaca güç veriyor insana.
Hocam hadi diğerleri neysede, 1 litre soğuk kahve öldürür adamı.![]()
Her gün 1 gram civarı kafein almak kalbe zarar verebilir.Asıl önemli olan o özellikle powerbuilder tarafında çok etkisi oluyor deadlift, bench için fazlaca güç veriyor insana.
Her gün 1 gram civarı kafein almak kalbe zarar verebilir.
O zaman en küçük dert kafein. Sakatlanmayın da gerisi çözülür.Hedeflerim var maalesef bir süre daha katlanacağım kalp çarpıntısı oluyor ara ara sıkışma falan fakat devam ediyorum. 350 deadlift ve 170 kg bench atmadan bırakmam bu işleri.
Hocam tiktoktaki gorillafaruk siz misiniz yoksa (!)Şu sıcaklarda Muğla 36-40 derece hissedilen 45 derece olunca günde 8 litre su, 12 adet sade, limonlu soda, 1 litre soğuk kahve içiyorum. Yaz ayında normal bu durum.
Akşam eve gittiğim zaman canım Ice Tea, meyveli maden suyu, gazoz gibi şeyler istiyor. Kilo problemim yok fakat cebime ufak bir miktar zarar veriyor. Bir de şekerli içecekler sağlıklı değil. Dün hiç içmedim, sabahtan beri canım istiyor. Nasıl engel olacağım bilmiyorum. Bırakmam veya en aza indirmek için ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.