İçeceklerin tadı neden eskisi gibi değil?

Skimpflasyon diye google da aratın dostum. Tüm ürünlerin kalite düşüklüğünün sebebi.

Ülkemiz, Batı ve koalisyon gücüne katılmadan, onların anayasa ve yönetim sistemleri ile yönetilmediği sürece bu tür sorunlar giderek daha da büyüyecek. Eskiden 1 liraya lahmacun yer, lezzetini damağımda hissederdim. Şimdi ise bir lahmacun için 200 TL ödüyorum, üstelik içinde kıyma bile yok...

Ülkemiz ABD Kanada Avustralya Fransa yasaları ile yönetilmeden çok birşey beklemeyin...

1 lahmacun nerede 200 TL? söyleyin bizde bilelim.

Aga sallıyor ya dün sordum 40 TL idi.
Pardon 1 lahmacun 200 TL değil, yanında boğaz manzarası, tarihi doku ve garsonun hayat hikayesi de dahil.

Siz gerçekten yaşıyormusunuz? 40 tlye lahmacun yiyen insanın midesini geçtim kendisine saygısı yoktur....

Buradaki AVM'de bol kıymalı lahmacun aldım. İki tanesi 180 TL, yoğurt ile birlikte toplam 190 TL ödedim. Yani bir lahmacun 90 TL'ye geldi.

Bol kıymalı mizah tarzın güzel gerçekten.

Pardon 1 lahmacun 200 TL değil, yanında boğaz manzarası, tarihi doku ve garsonun hayat hikayesi de dahil.

Siz gerçekten yaşıyor musunuz? 40 TL'ye lahmacun yiyen insanın midesini geçtim kendisine saygısı yoktur...

Aga burada hem iç götürüp yapabiliyorsun hem de hazır alabiliyorsun. Gerçi buradakinin içleri yağsız oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…