İçeceklerin tadı neden eskisi gibi değil?

Kaliteden kısıyorlar. Kaliteden kısmasalar, bu sefer de ürün çok pahalı olacak ve kimse alamayacak. 2 litre kola 60-70 TL. 10 yıl önceki kola kalitesi olsa tahminimce kola en az 100-110 TL olurdu.

Önceden kolayı asitinden içemezdik. Kolayı açar açmaz, asiti çok belli olurdu. Şimdi su tadı veriyor.

Kalitesi düşüyor, başka neden olacak?

Önceden kolayı asitinden içemezdik. Kolayı açar açmaz, asiti çok belli olurdu. Şimdi su tadı veriyor.
10 yıl önceki kolanın son bardağının verdiği tadı artık kolanın ilk bardağında alıyoruz. Şuan dolu şişe bir kola su gibi, dibi şurup gibi. Tadı şuan en iyi olan Pepsi. Su gibi değil en azından.

@Sakuya Izayoi, onu bilmiyordum. Teşekkür ederim de birçok ürünün kalitesinde ciddi düşüş var, belli oluyor. 10 yıl önceki gibi değil hiçbir ürün.

@Sakuya Izayoi, onu bilmiyordum. Teşekkür ederim de birçok ürünün kalitesinde ciddi düşüş var, belli oluyor. 10 yıl önceki gibi değil hiçbir ürün.
Elinizde 10 yıl önceki ürün var mı? Genel olarak tüm Dünya'da durum böyle bu günlerde.

Besinlerden aldığınız lezzet biraz da hayat kalitenize bağlı açıkçası. Fakat ülkemizde çeşitli firmaların 2016 ve 2018 yılları arasında formulasyonda değişime gittikleri doğru. Ben tüketmediğim için bilgim yok gerçi koladan falan. Sadece sodalar eski sertliklerinde olmadığı için yaptığım araştırmada bu sonuca ulaşmıştım ve sebebinin bu yönetmelik olduğunu görmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı