İçeceklerin tadı neden eskisi gibi değil?

Daha demin kola içtim ve tadının eskiye kıyasla çok çok kötüleştiğini fark ettim. Gerçi daha önceden de fark etmiştim ama şimdi de aklımda kaldı. Coca Cola'nın, Pepsi'nin, Fanta'nın ve diğer içeceklerin tadı eskiye oranla çok kötü. Ucuz formül denediler diyelim ucuzlaması için aksine fiyatlar yine uçuyor. Bu içeceklerin formülleri mi değişti, yoksa bizim damak tadımız mı değişti?
Skimpflasyon diye google da aratın dostum. Tüm ürünlerin kalite düşüklüğünün sebebi.

Ülkemiz, Batı ve koalisyon gücüne katılmadan, onların anayasa ve yönetim sistemleri ile yönetilmediği sürece bu tür sorunlar giderek daha da büyüyecek. Eskiden 1 liraya lahmacun yer, lezzetini damağımda hissederdim. Şimdi ise bir lahmacun için 200 TL ödüyorum, üstelik içinde kıyma bile yok...

Ülkemiz ABD Kanada Avustralya Fransa yasaları ile yönetilmeden çok birşey beklemeyin...

Ülkemiz, Batı ve koalisyon gücüne katılmadan, onların anayasa ve yönetim sistemleri ile yönetilmediği sürece bu tür sorunlar giderek daha da büyüyecek. Eskiden 1 liraya lahmacun yer, lezzetini damağımda hissederdim. Şimdi ise bir lahmacun için 200 TL ödüyorum, üstelik içinde kıyma bile yok...

Ülkemiz ABD Kanada Avustralya Fransa yasaları ile yönetilmeden çok birşey beklemeyin...
1 lahmacun nerede 200 TL? söyleyin bizde bilelim.

Pardon 1 lahmacun 200 TL değil, yanında boğaz manzarası, tarihi doku ve garsonun hayat hikayesi de dahil.

Siz gerçekten yaşıyor musunuz? 40 TL'ye lahmacun yiyen insanın midesini geçtim kendisine saygısı yoktur...

Aga burada hem iç götürüp yapabiliyorsun hem de hazır alabiliyorsun. Gerçi buradakinin içleri yağsız oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı