İmparator Penguen
Picopat
Kendin hızlıca abone kasabilirsin bence.peki doğal takipcili 10 20 30 aboneli kanal alsam algoritma ve izlenme düzelirmi
Kendin hızlıca abone kasabilirsin bence.peki doğal takipcili 10 20 30 aboneli kanal alsam algoritma ve izlenme düzelirmi
internette bulduğum kanalların yüksek abonelileri hep shorts videosundan galiba 100 milyon izlenmiş adamın shorts videoları ama satıyor kanalını acaba aboneleri botmudurZaten kaliteli içerik yaparsanız Shorts'dan kitle elde etmek su gibi geliyor cidden kendi sesinizi kullanıp detaylı ve kısa kesilmis bilgi videoları çekin.
İnternette bulduğum kanalların yüksek abonelileri hep Shorts videosundan galiba 100 milyon izlenmiş adamın Shorts videoları ama satıyor kanalını acaba aboneleri bot mudur?
nasıl kasabilirim pekiKendin hızlıca abone kasabilirsin bence.
algoritma bir defa çökünce geri çıkmıyor mu vede nasıl düşerkiBot basıldıgı sürece 100M izlenmede olur 1 milyar ama algoritması çökünce satmak istemiştir.
Nasıl kasabilirim peki.
Algoritma bir defa çökünce geri çıkmıyor mu ve de nasıl düşerki.
O kısmı ben de bilsem keşke, şimdi konu açtım fikir almaya çalışıyorum.nasıl kasabilirim peki
algoritma bir defa çökünce geri çıkmıyor mu vede nasıl düşerki
reis sövüceksin ama son birşey diyicem abonesi doğal videoları duran kanal alsak ne olur kendi attığı videolardan belli olur zatenAldığınız hesabın içinde ne yaşandı onu bile bilmiyorsunuz sonuçta? Adam hesabı verir organik takipci diye bir bakıyorsunuz izlenmeler 100'u geçmiyor cidden kendi içeriginizi üretin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.