Tam anlamadım.Yakın zamanda konfor alanınızdan geçici ya da kalıcı çıkmanıza neden olacak bir programınız var mı?
Yaşadığınız bölgeden çıkmanızı gerektirecek ya da çalıştığınız / okuduğunuz yerin değişmesiyle alakalı bir gelişme yakın zamanda olacak mı?Tam anlamadım.
Arkadaşlarımın olduğu, denizin, havuzun olduğu yerden şehrime döndüm. Burda arkadaşım falan yok tüm gün evdeyimYaşadığınız bölgeden çıkmanızı gerektirecek ya da çalıştığınız / okuduğunuz yerin değişmesiyle alakalı bir gelişme yakın zamanda olacak mı?
Öyle bir şey değil sanki felaket olacakmış da ailemi, yakınlarımı kaybedecekmişim gibi.Aynı hissi YKS sınavına fazla çalışmayıp sınav gününe kadar aynı senin gibi huzursuz hissetmiştim. Demek ki sorumluluklarınızı aksatıyorsunuz yani yani yapmanız gereken bazı şeyleri erteliyorsunuz demek ve bu da sizi huzursuz ediyor.
Deprem olmadan 1 hafta önceye kadar insanlara bu olur, bana da son zamanlarda oluyor. Marmarada iseniz kaçın!Arkadaşlarımın olduğu, denizin, havuzun olduğu yerden şehrime döndüm. Burda arkadaşım falan yok tüm gün evdeyim
Öyle bir şey değil sanki felaket olacakmış da ailemi, yakınlarımı kaybedecekmişim gibi.
Aklınız ve zihniniz belki oradaki eğlenceye, arkadaşlarınıza veya rahatlığa alışmış olabilir. İnsanda ani lokasyon, ortam ve hava değişimleri bu tür etkiler uyandırabilir. 1-2 hafta içinde bu etkide azalma göremezseniz bir doktora başvurabilirsiniz.Arkadaşlarımın olduğu, denizin, havuzun olduğu yerden şehrime döndüm. Burda arkadaşım falan yok tüm gün evdeyim
Arkadaşlarımın olduğu, denizin, havuzun olduğu yerden şehrime döndüm. Burada arkadaşım falan yok tüm gün evdeyim.
Öyle bir şey değil sanki felaket olacakmış da ailemi, yakınlarımı kaybedecekmişim gibi.
Bu onları çok düşündüğünden olur her şeyi kafana takarsın kötü bir tavsiye verebilirim birşey diyemeyeceğimArkadaşlarımın olduğu, denizin, havuzun olduğu yerden şehrime döndüm. Burda arkadaşım falan yok tüm gün evdeyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.