Ama bugün tüm bunlar bir lüks değil ihtiyaç. İhtiyacın azı çoğu olmaz herkes ihtiyacını karşılayabilmeli bunlardan 1 tanesi bile eksik olmamalı.
Çok teşekkür ederim.Öncelikle merhabalar,
görüyorum ki oldukça fazla problemin var veya olan küçük problemleri oldukça fazla büyütüyorsun ki bunu herkes yapar çünkü insanların kendi problemi kendine oldukça ağır gelir.
Çoğu insan gibi pandemiden memnun değilsin ki haklı olarak ancak bu durumu kendi lehine çevirmek senin elinde tüm gün evdesin bilgisayarın var bilgisayar sonsuz bilgi demek, evet sürekli okulun olması sürekli bir koşturmacanın olması oldukça yorucu oluyor ancak hayat bu zaten, büyüyorsun sorumlulukların artıyor üzücü kısmıda her yıl bir öncekine göre daha zor oluyor...
Kendimden örnek verecek olursam ben hayatımda bir kere kitap açıp çalışmamış adamdım 2 sene öncesine kadar. Lise zamanlarında oldukça şişmandım ve liseyi endüstri meslek lisesinde okudum bir hocamın yüzünden lise sıramalarını tamamen yanlış yaptığı için tüm lise hayatım bitti diye düşünüyordum ilk 2 ay her gün sinirden ağlıyordum ancak zamanla bu işi kendi lehime çevirdim. Bölümüm web tasarımdı ve yavaş yavaş kodlamaya merak saldım mezun oldum 1-2 sene kadar üniversiteye gitmeyip kendimi geliştirdim aynı şuan karantina yaşıyormuş gibi sadece evden spor salonuna gidip geliyor sadece bilgisayarım ve kitaplarımla kendimi geliştiriyordum ki hala öyle yapıyorum çünkü az önce de dediğim gibi hayat bir koşturmaca iyi bir gelecek istiyorsan bu durum 2 kat daha da zor oluyor.
Bu birkaç senenin ardından şuan da Polonya'da Computer Science bölümü okuyorum bir mesleğim var bir yandan oyun geliştiriyorum, okul okuyorum, spor yapıyorum, keman çalıyorum vs kısacası uyandığım saatten uyuduğum zamana kadar boş bir zamanım yok bazen senin gibi bende patates gibi oturup oyun oynamak istiyorum ben eskiden oyun delisiydim ilk oyunumu 3 yaşımda oynamaya başlamıştım Cossacks'tı sonra Gta oynamaya başladım ancak sürekli oyun oynarsam başarılı olmayacağımı biliyorum ve bu yüzden bu tür şeyler benim için tatillerde olabiliyor ancak...
Kısacası ailen yazdığın kadarıyla sağlıklı, iyi ya da kötü bir bilgisayarın var, derslerine girebiliyorsun, oturduğun yerden ailenin yanında okul okuyorsun sıkıcı veya değil, zor veya kolay bir şekilde azda olsa rahatsın. Ben lise de olsam ve şuan ki aklım olsa çok daha çalışır geleceğimi inşa etmeye o zaman başlardım ancak sen geç kalmış değilsin durumu lanetlemek yerine olanakları değerlendir bazen sıkılsan da durma sadece dinlen ve devam et. değişim istiyorsan fiziksel veya hayatına bir değişim, bugünden başla durma, erteleme çok sevdiğim bir kitap olan 'Oblomov' kitabından beğendiğim bir sözle bitireceğim "ya şimdi ya hiç!" bu söz filmlerde de olsa kitaptaki etkisi daha güzel.
Haklısın insan psikolojik olarak kendini bırakıyor, Ama eimden geleni yapıcam. Profil fotoğrafım 1-2 aydır böyle.Dostlar konu sahibini daha da zora sokmak istemem ama bu arkadaş siz ne deseniz bir bahane bulacak. Dostum herkesin bir bahanesi var önemli olan kenara bırakmak. Madem kilo aldın spor yap, madem derslerin zayıf bir şekilde yapacaksın elinden gelenin en iyisini, paran mı yok çalışacaksın, ailen mi kötü elinden bir şey gelmiyor şükret, bir kere koyduğun Pp'den belli nasıl depresif biri olduğun. Dinlediğin şarkıları değiştir, emin ol evinde oturup patates gibi oyun oynarsan şöyle diyeceksin "ulan ben ne yaptım ne hale geldim 120 kilo bir obez oldum hiçbir kız bana bakmıyor." Sonra konu açacaksın "insanlar bana neden selam bile vermiyor." Vermez tabii sen yenilgiyi başta kabul etmişsin. Şimdi sana destek olmaya çalışan arkadaşlara türlü bahaneler üreteceksin. Bu hayatı seçen sensin biz ne dersek nafile.
“Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.” E. C. Mckenzie
Eklerim <3Dc'den konuşalım istersen HUSO#0001
Moralimi yerine getirdiniz çok teşekkürler <3En azından ailenle berabersin. Ben 4 yıl ailemi görmeden yaşadım o yaşımda.
Haklısın <3Kalmazsın dostum ve hocanın seni bırakmaya hakkı yok. Sen derse girmeye gayet ediyorsun Pc'in eski olduğu için katılamıyorsun.
Herkes böyle olabilir, Ben sadece içimi dökmek istedim.Herkes böyle şu anda, çok abartıyorsun.
Herkes böyle mi? Herkes böyle değil.Herkes böyle şu anda, çok abartıyorsun.
En haklı yorum.Dostlar konu sahibini daha da zora sokmak istemem ama bu arkadaş siz ne deseniz bir bahane bulacak. Dostum herkesin bir bahanesi var önemli olan kenara bırakmak. Madem kilo aldın spor yap, madem derslerin zayıf bir şekilde yapacaksın elinden gelenin en iyisini, paran mı yok çalışacaksın, ailen mi kötü elinden bir şey gelmiyor şükret, bir kere koyduğun Pp'den belli nasıl depresif biri olduğun. Dinlediğin şarkıları değiştir, emin ol evinde oturup patates gibi oyun oynarsan şöyle diyeceksin "ulan ben ne yaptım ne hale geldim 120 kilo bir obez oldum hiçbir kız bana bakmıyor." Sonra konu açacaksın "insanlar bana neden selam bile vermiyor." Vermez tabii sen yenilgiyi başta kabul etmişsin. Şimdi sana destek olmaya çalışan arkadaşlara türlü bahaneler üreteceksin. Bu hayatı seçen sensin biz ne dersek nafile.
“Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.” E. C. Mckenzie