İçimi dökmek istiyorum

Benim de neredeyse böyle Ne yapacağımı bilemiyorum.

Ölünce hepimiz cennete gideceğiz. Çünkü diğer insanların aksine biz çok daha zor bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye maalesef ki böyle. Bakın dalga falan geçmiyorum. Cidden hepimizin zor bir hayatı var. Böyle rezalet bir ülkede yaşıyoruz.

Kendine bir motive kaynağı ve yapmaktan sıkılmadığın bir aktivite bul.

Bende aynı öyleyim. Ekran kartım bozuk benim de oyun oynayamıyorum hocalar bir sürü ödev atıyor yapıyorum bıktım artık.

Gidersem görürüm hocam. Orası daha beterdir kesin.
Üniversiteyi diğer eğitim düzeyleriyle kıyaslayamayız. Çünkü burada ağzınızdan çıkacak kelime notunuzu belirliyor.Kimi derste sırf hocaya yalakalık yaptım diye 90 alıp AA verebilirken kimi derste sırf hocayla atıştım diye kalabiliyorum. Dersi öğrenmeniz ve iyi olmanız sizin dersi geçmenizi garnti etmiyor ama lisede bir türlü geçiriyorlar.

Canlı dersleri hocaların böyle salak salak tutumlarından ve sıkıntılardan dolayı umursamıyorum. Girmiyorum ve açıkçası umurumda da değil. Yarım saat boş boş bi' şeyler anlatıp ondan sonra kimsenin yüzüne bakmıyorlar. Pek takmayın canlı dersleri. Sınavlarda bi' şekilde oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…