İçimi dökmek istiyorum

Hocam aynı kaderi paylaşıyoruz. Elektrik sıkıntı olduğundan her yerden bana elektrik çarpıyor. Bıktım artık. Monitör bazen kapanıyor. İnternet çok yavaş. Oyun oynayamıyorum. İşlemcim Core ı2 Duo E8400 ekran kartım: GTX 260 (kestane yapma fırınım :D ) ben de oyun oynayamıyorum. Bana da bir sürü ödev geliyor. Takmayın kafanıza böyle şeyleri. İllaki bir gün iyi bir PC niz olur. Ben 2 yıl kendim biriktirdim. Bu ay alacağım yeni bir PC :).
İyi yanından bakın siz kestane pişirebilirsiniz. 17W'lık işlemci ile ben onu da yapamıyorum 😀

Hocam aynı kaderi paylaşıyoruz. Elektrik sıkıntı olduğundan her yerden bana elektrik çarpıyor. Bıktım artık. Monitör bazen kapanıyor. İnternet çok yavaş. Oyun oynayamıyorum. İşlemcim Core ı2 Duo E8400 ekran kartım: GTX 260 (kestane yapma fırınım :D ) ben de oyun oynayamıyorum. Bana da bir sürü ödev geliyor. Takmayın kafanıza böyle şeyleri. İllaki bir gün iyi bir PC niz olur. Ben 2 yıl kendim biriktirdim. Bu ay alacağım yeni bir PC :).
Hayırlı olsun, Güzel günler geçirin yeni pcnizle. Keyfimi yerine getirdiniz Valla :)

7 Yaşımdan 15 yaşıma kadar PC başında büyüdüm, Pentium sistemle oyun oynadığımı biliyorum. O kadar çok PC hatası gördüm ki bu emektar sayesinde, artık bilgim olduğunu babamda biliyor bende. Bozulunca kendim tamir edebilecek kadar bilgiliyim.
Bizimkiler bilgisayar bozulsa şuan karışmazlar önce ben bakarım yapamayacağım bir şeyse yetkili servise götürürüz.
Umarım yeni ekran kartı alırlar.

Ama cidden GTX 260 maksimum payne 3'de 90 derece olduğunda üzerinde 4 kestane pişirdim. Tadı güzeldi herkese tavsiye ederim :D. @theYagi hocam böyle hayata iyi tarafından bakın.

1 Hafta önce deney olsun amacıyla Pentium kasamı açıp, Funmark testinde 100 Derece yaptım kestaneyi daha üstüne koymadan sistem kapandı. 😅

Tamam.
Ben diyorum ki liseye yeni geçtim sen diyorsun ki bilgi üretmek zor.
Tamam.

Bakın bir bilgi ürettim bile.

Boş yorum yapanları raporlamak, forumun doğasından gelir.
Bende yeni geçtim dersler gerçekten zor.
1 Hafta önce deney olsun amacıyla Pentium kasamı açıp, Funmark testinde 100 Derece yaptım kestaneyi daha üstüne koymadan sistem kapandı. 😅
Pentium sistemi kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı