İçimi dökmek istiyorum

Hocam lisede bazı hocalar acıyıp geçiriyor bazıları çok sert bırakır dersten.
Ben öğleden sonrakilere girmiyorum. Çünkü anlamadığım ders.

Okul müdürüne mesaj attım, sınıfta kalmaktan korkuyorum falan diye, beni arayıp korkma sen korma 9.sınıfları bırakmak yok sen rahatına bak derslere katıl dedi.

Okul müdürüne mesaj attım, sınıfta kalmaktan korkuyorum falan diye, beni arayıp korkma sen korma 9.sınıfları bırakmak yok sen rahatına bak derslere katıl dedi.
Kalmazsın dostum ve hocanın seni bırakmaya hakkı yok. Sen derse girmeye gayet ediyorsun Pc'in eski olduğu için katılamıyorsun.

Okul müdürüne mesaj attım, sınıfta kalmaktan korkuyorum falan diye, beni arayıp korkma sen korkma 9.sınıfları bırakmak yok sen rahatına bak derslere katıl dedi.
O zaman takmanızın anlamı yok. Keyfinize bakın. Daha hayatınızın başını böyle dertlerle ziyan edip kafanızı yormayın.

Şahsen meslek liseleri dışında sınıfta bırakılan bir lise görmedim Şube Öğretmen Kurulu kararıyla yine geçiriyorlar Anadolu liselerinde falan. Benim okulumda bir tane sınıfta kalan olmuştu. O da okulda hocaya bıçak çektiğinden kalmıştı. Okul da 480 puanla girilen lise yani meslek falan değil.

Fark etmez hocam istediğinizi yazın ortaya karışık da olur.
Hocam sigaraya özenme içenlerlede takılma. O arka sırada boş muhabbet yapanlara bakma dersine bak. Kimseye abi abla deme. Sınıfta zorba tipler varsa konuş bunlarla anlamazlarsa vur elini masaya yada bağır sana dokunamazlar. Bu kadar yardımcı olduysam.

Hocam abi abla kısmını rica etsem biraz daha açar mısınız?

dış dünyada arkadaşın olmayabilir. Ama arkanda koskocaman bir technopat ailesi var. Yanındayız kanka <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…