Daha fazla
Biraz kendimden bahsedeyim sonra konuya gireyim. Adım Eren yaşım 15 bu sene LGS sınavına girdim puanım çok yüksek değildi bende çevremdeki puanıma eşdeğer bir meslek lisesine gitmeye karar verdim. Son zamanlarda karşı cinsle iletişime geçme arzum artmıştı 8.sınıfta bu arzumu fazla karşılayamadım bende kendime bir şeyler katarım düşüncesiyle spora tekrardan başladım hem karşı cinsin ilgisini çekerim diye düşünüyordum zaten ilgilendiğim bir alandı. Karşı cinsle iletişime geçme arzumu 9.sınıfa bırakmıştım derken araya pandemi girdi sporu bırakmak zorunda kaldım(çünkü benim spor anlayışım sadece Fitness'a gitmekti)o sıralar yeni topladığım bilgisayarımla biraz vakit geçiriyim derken günlük ders çalışma rutin imi bozdum sanki önümde hiçbir sorumluk ve engeller yokmuş gibi. Spordaki amacım kilo alıp kas kütlesi kazanmaktı kendimi avutmak için nasıl olsa oturuyorum bari kilo alırım dedim kendi kendime amma velakin kilo almayı bırak 3 kilo vermişim.
Daha sonra 9.sınıf hayatım gerçekleri olarak suratıma bamm! Diye çarptı düşük notlar, bilgisayarımın bozulması, aile baskısı da cabası. Karşı cinsle iletişime geçme arzum.
İyice alevlendi ama ne sosyalde ne de gerçekte tanıdığım kız arkadaşım yoktu pandemi dolayıyla dışarı çıkıp bu isteğimi gerçekleştirmem olanaksız. Okullarda kapandığı için(ki meslek lisesi)bu arzum için yapacak hiçbir şeyim kalmadı. Şu anda evime çeşitli ekipmanlar aldım sporuma devam ediyorum ayrıca düşük notlarımı performans ödevleri ile yükselmeye çalışıyorum canlı derslerden bir şey anlamıyorum mutsuzum içimde giderilmemiş bir arzu var.
Daha sonra 9.sınıf hayatım gerçekleri olarak suratıma bamm! Diye çarptı düşük notlar, bilgisayarımın bozulması, aile baskısı da cabası. Karşı cinsle iletişime geçme arzum.
İyice alevlendi ama ne sosyalde ne de gerçekte tanıdığım kız arkadaşım yoktu pandemi dolayıyla dışarı çıkıp bu isteğimi gerçekleştirmem olanaksız. Okullarda kapandığı için(ki meslek lisesi)bu arzum için yapacak hiçbir şeyim kalmadı. Şu anda evime çeşitli ekipmanlar aldım sporuma devam ediyorum ayrıca düşük notlarımı performans ödevleri ile yükselmeye çalışıyorum canlı derslerden bir şey anlamıyorum mutsuzum içimde giderilmemiş bir arzu var.
Son düzenleyen: Moderatör: