İçimi döküyorum

Öncelikle herkese güvenmeyi insanlara yaranmaya çalışmayı bırakın. Küfür konusuna gelecek olursam dünyada her türden insan var sanal alemde ne olaylar dönüyor bir bilseniz yani bu küfür konusu sadece senin başına gelmiyor bunu bil ve kafaya takmamayı öğren hayata bir kere geliyorsun keyfini sür 🙂

Öncelikle herkese güvenmeyi insanlara yaranmaya çalışmayı bırakın. Küfür konusuna gelecek olursam dünyada her türden insan var sanal alemde ne olaylar dönüyor bir bilseniz yani bu küfür konusu sadece senin başına gelmiyor bunu bil ve kafaya takmamayı öğren hayata bir kere geliyorsun keyfini sür 🙂

Ama bu bana her zaman yapılan bir şey bir kere değil ki. Her zaman küfür ediyorlar bana.

Bir insanın konuşmasıyla dalga geçip kalp kırarak kabe yıkmak kadar günah kazandıklarını bilmiyorlar, yeri gelince de en büyük Müslüman onlar oluyor. Haksız yere ban mı yedin? Hakkını helal etme geç. İki üç embesil dümbüğün hareketleri sizi üzmesin. Ayrıca kendini geliştirmeye çalışan insanları herkes taşlar. Derslerinde iyi ol, hocalarınla daha iyi anlaş. Hocaların o çocuklardan daha çok arkanda durur bir olay olsa öyle düşün. Dünya böyle şeyler için çok küçük ve Kısa emin olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı