İçimi döküyorum

Makaleler
21
Selamlar, yani açıkcası ne desem bilmiyorum ama bir yere içimi dökmem gerekiyor. Açıkcası G-Loot kullanarak para kazanma hevesim gayet iyi giderken birkaç sıkıntılar yaşadık ekip arkadaşımla ve o yüzden bu hayalimiz şimdilik son buldu, hayalimdeki bilgisayarı istememin başlıca sebeplerinden biri ise AE ve diğer tüm Adobe programlarını öğrenmek. Fakat gerek fiyatlar ve parayı kasarken benim çektiğim FPS sıkıntısı ve arkadaşımın ping sıkıntısı var. Açıkcası düzgün bir şeye asla sahip değildim, ya pingim vardı ya da FPS problemim. Yani diyeceksiniz ne dertler varmış falan diye, fakat hayalimi gerçekleştirememek benim hoşuma gitmiyor ve zoruma gidiyor. Tek istediğim 3 metal parçasından ibaret, çok bir şey istediğimi düşünmüyorum. Olmuyor hiçbir şekilde hayalimi gerçekleştiremiyorum, bir keresinde babamdan PC istediğimde aldığım cevap "ne işine yarayacak Vatan'a millete katkın mı olacak? Fanteziden başka bir şey değil olmaz." cevabını alınca anladım ki yalnızım. Sizlerde içinizi dökebilirsiniz, hepinizi dinlerim.

Bıktım... 21 yaşında umutsuzluk içinde ekonominin kötüye gitmesi ve bunu hiçbir yöneticinin takmamasından bıktım..
Avrupa'daki yaşıtlarım bu yaşında 10 ülke gezerken bizim Türk genci 30'unda anca yurtdışı görüyor. Onlar 1 asgari ücretle yeni nesil konsolların keyfine varabilirken biz bu parayı biriktirmek için aylarca çalışmak zorundayız. Bu yaşımda diyorum ki bir arabam olsun. Bir bakıyorum teneke araçlara bile 50-60K para isteniyor. Artık yeter. Silivri'nin soğuğunu görsek ısınırız o derece üşüttüler kendi vatanımızda bizi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı