İçimi döküyorum

Ne için okuması lazım hocam ekmek vermeyen meslek insanın neyine?
Türkiye şartlarında bir gencin bunu düşünmesi normal zaten kendi zevkine ve hobilerine göre meslek bulması çok da olanaklı değil, hal böyle olunca para veren mesleği uygun buluyor kendine.
Almanya'da hobileri doğrultusunda meslek edinen çok kimse var bunu Türkiye'de yapabilir misin?

Yapamazsın hocam keşke hobilerimize göre seçsek ama bu ülkede imkansız.

Gelecek kaygınız var diye uber zeki veya marjinal olmuyorsunuz. Para için okuyorsan lütfen okuma git bir meslek öğren.
Hayalimdeki meslek için okuyorum ve size soracaksam özür dilerim. Marjinalim falan da demedim, biraz mantıklı konuşsanız keşke.

Hayalimdeki meslek için okuyorum ve size soracaksam özür dilerim. Marjinalim falan da demedim, biraz mantıklı konuşsanız keşke.
Hocam alınmayın fazla, bu arkadaş eğitim vb. konularda hep öyle. Sınavlar yapıldığında da her konuda sınava çalışmadınız o yüzden girmek istemiyorsunuz, ben emeğimin karşılığını aldım diyip her konuda hava atıyordu. Çok takmamak lazım, zaten doktor kendi haline bırakın dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı