Geçmişi düşün düşünme değil olay, geçmişi unutmak da değil ki unutmamalı insan da. Size verebileceğim tavsiye yaşıtlarınızı kendinizden büyük görmeyin. Bu kıyaslama körüklüyor o huzursuzluğu. O kıyaslama neden doğuyor peki? Açıkca meşguliyetin yok. Bu dönemlerde kafa sürekli oyalanır. Yalnız kaldığınız an ya kendinizle oyalanırsınız ya da kafanızla. Kafanızla oyalandığınız bariz belli. Bir ay önceki rezillikleriniz halen aklınızda öyle değil mi? Ya da komplekslere girip öyle gördüğünüz, asla değiştiremeyeceğiniz ve insanların gram aklında kalmadığı olaylar. Ortaokul, lise başlangıcı iğrenç bir devrim, ki senin benim(zamanında) gibi uğraşı olmayan insanlar için kısa vadede tam bir felaket.
alışkanlıklarını değiştir, değiştirmek için zorla. araştırmanı önerdiğim bazı şeyler vardı hatırladın mı? He onlara ister bak ister bakma.
Bu dönem farkındalık dönemi. Her şeyi kafaya takma dönemi, özenti dönemi, ukala dönemi dönem babam dönemi hangisini seçersen.
He bu profilde ilerlersen ne olur iki cesaret varsa neredeyse kimsede olmayan bir farkındalık oluşur. Anlamlandıramazsın.
Kafayı bozmaya gerek yok ilk alışkanlık sıkı çalışmak_.
Eğer adım atmıyorsan, zaman seni ufak tefek ileriye götürür zaten sende ona olgunluk dersin bir hallere girersin filan.
Eğer hiç adım atmıyorsan, işte orasını bilemem.
Umarım daha da böyle konu açmazsınız.