İçinde güve gezen mısır gevreği yemek sorun çıkartır mı?

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mısır gevreğinin yarısını önceden yemiştim, yarısı da dolapta kendi paketinin içinde ağzı açık duruyordu. Paketinin üstünde 1-2 tane güve geziyordu, içine de girdiler mi bilmiyorum. Aldırış etmeyip yedim yarım saat önce. Sorun olur mu?

Mısır gevreğinin yarısını önceden yemiştim, yarısı da dolapta kendi paketinin içinde ağzı açık duruyordu. Paketinin üstünde 1-2 tane güve geziyordu, içine de girdiler mi bilmiyorum. Aldırış etmeyip yedim yarım saat önce. Sorun olur mu?

Sorun olup olmayacağını zaman gösterir ancak sakın yemeyin böyle bir riske girmeyin.

Bunu yazıyorum diye ceza yiyeceğim farkındayım da söylemeden geçmek de çok zor geldi.
Yemin ediyorum insanlığın özeti gibisin Atahan yemeden önce fark edip umarsamadan yemişsin sonra derdine düşmüşsün. Umarım bir şey olmaz sevgili dostum.
Hocam vallahi az bir şey olsa yemezdim ama yarısı duruyordu neredeyse, o yüzden çöpe falan atmayayım yazık olur dedim.

Mide asidin güveleri eritir zaten takma kafaya yemişsin artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı