İçinde işletim sistemi kurulu HDD'i nasıl sıfırlayabilirim?

Şuan SSD kullanıyorum ve elime önceden kullandığım HDD var ve içinde Windows kurulu ben bunu nasıl takabilirim? Direkt takarsam hata vermez mi ? 2 işletim sistemi kurulu diye ?

Hocam merhaba, konu ile alakasız olacak fakat yeterli kadar mesaj sayım olmadığı için ikinci el bölümüne yazamadım. Size mesaj da atamadım. Discord vs. nasıl iletişime geçebiliriz acaba?

Gelmişken sorunuza da cevap vereyim 😃 BIOS'ta hangi cihaz bootlanmaya ayarlı ise onu bootlayacaktır ve o işletim sistemini açacaktır. Bootladığı cihazdaki işletim sistemi çalışacak, diğerindeki ise sırf dosya olarak yer kaplayacaktır. Sıkıntı çıkmaz yani.

Hocam merhaba, konu ile alakasız olacak fakat yeterli kadar mesaj sayım olmadığı için ikinci el bölümüne yazamadım. Size mesaj da atamadım. Discord vs. nasıl iletişime geçebiliriz acaba?

Gelmişken sorunuza da cevap vereyim 😃 BIOS'ta hangi cihaz bootlanmaya ayarlı ise onu bootlayacaktır ve o işletim sistemini açacaktır. Bootladığı cihazdaki işletim sistemi çalışacak, diğerindeki ise sırf dosya olarak yer kaplayacaktır. Sıkıntı çıkmaz yani.
İstediğiniz oyunu yazın fiyat söylerim eğer uygun olursa discord isminizi verirsiniz eklerim konuşuruz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı