İçinde Windows kurulu olan SSD yeni bilgisayara takılabilir mi?

Baran Teker

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci

Anakart

1 x Asus TUF Gaming A520M-Plus

Bellek

2 x Hikvision U10 Midnight HKED4081CAA2F0ZB2 8GB (1x8GB) 3200MHz DDR4 Ram

Ekran Kartı

1 x Asus Dual RX 6600 8GB 128Bit Ekran Kartı

SSD

1 x James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD
Şu anki bilgisayarımda Windows'un kurulu olduğu bir SSD var. İndirimlerden bir bilgisayar aldım içinde M.2 SSD olan bilgisayar geldiğinde şu an kullanmış olduğum SSD'ye Windows üzerinden reset atıp yeni bilgisayarıma taksam direkt Windows'u kullanabilir miyim? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski windows sürümlerinde kullanılıyordu ancak windows 10 ve sonrası bazen çalışmayabiliyor ve sıfırdan temiz kurulum yapmak gerekebiliyor.Siz her ihtimale karşı yedeklerinizi alın ve sistem açılmazsa sıfırdan temiz kurulum yapın.

Evet kullanabilirsin sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çıkada bilir. biostan Windowsun kurulu olduğu ssdyi seçin. Yada temiz kurulum yapın.

Şu anki bilgisayarımda Windows'un kurulu olduğu bir SSD var. İndirimlerden bir bilgisayar aldım içinde M.2 SSD olan bilgisayar geldiğinde şu an kullanmış olduğum SSD'ye Windows üzerinden reset atıp yeni bilgisayarıma taksam direkt Windows'u kullanabilir miyim? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Çalışır fakat eski sistemin donanım yazılımlarını yükler temiz çalışmaz...

Farklı donanımlar olacağı için sürücüleri yeni donanıma göre kurmanız gerekecektir.
İlerleyen süreçte mavi ekran ve benzeri problemler yaşamamanız için sıfırdan kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Bilgisayarı sıfırlayıp Windows'u HDD'e kursam yeni kurma yeri sordugunda sonra SSD'yi alıp yeni PC'ye takıp Windows kurulum yapsam olur değil mi başka bir işleme gerek olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı