İçki için olmayan içki matarası önerisi

Acemi Kaşif

Kilopat
Şimdilik pek (hiç) içki içen birisi değilim fakat içki mataralarının görünüşleri gerçekten hoşuma gitmekte ki su, kola vb vs içecekleri içmek için böyle bir matara arıyorum bende kendime.

Şöyle çok kaba & aşırı büyük & kalın olmayan zarif ve normal büyüklükte & kalınlıkta olup üst kıyafetimin ön ceplerine ya da yan ceplerine koyabileceğim siyah & sade bir şekilde tek dış rengi olan bir içki matarası önerisi aramaktaydım.

Böyle mümkün olursa içeceğimin sıcaklığını ya da soğukluğunu, kısaca ısısını koruyacak bir matara önerisi güzel olurdu, mümkün olursa yine çok terleyip dışını ıslatmayan bir matara olmasını tercih ederdim ki son olarak bu konuda araştırma yapmaya çalıştığımda bu mataraların içeceğin tadını da biraz değiştirebildiğini & bozabildiğini duydum, böyle içeceğin tadını çok etkilemeyen bir matara olursa sevinirim yine.

Bu tür mataralardan anlamamaktayım, yani fiyat & performans olarak alabileceğim fiyatta ki en iyi seçeneği almak isterim.

Fiyat aralığımda 70-150 olmakta, gerekirse 200'e çıkmaya çalışabilirim.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Şu anda elimin altında bana yakın olan siteler Hepsiburada ile Trendyol olmakta, buralardan da önerileriniz olur ise ilk buralara bakmak isterim.

Amazon'da aynı stanley matara 100 TL daha ucuz. 344 TL'ye alabilirsiniz ki en iyi alışveriş sitesidir Türkiye'de hizmet veren. Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Cep Matarası, 0.23L, Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor

Buradan alanınız olmuş muydu acaba, 344'TL olup Hepsiburada ki ile aynı ise bütçemi 344'e arttırmaya çalışacağım 😅.

Amazondan'da ilk siparişim olacak sanırım bu 😅. Bir de bu mataranın kullanım ömrü cidden bir ömür gitmekte miydi? Yoksa belli bir kullanım ömrü var mıydı?

Buradan alanınız olmuş muydu acaba, 344'TL olup Hepsiburada ki ile aynı ise bütçemi 344'e arttırmaya çalışacağım 😅.

Amazondan'da ilk siparişim olacak sanırım bu 😅. Bir de bu mataranın kullanım ömrü cidden bir ömür gitmekte miydi? Yoksa belli bir kullanım ömrü var mıydı?
Hocam çelik ürünler üretiyorlar ve ömür boyu garanti veriyorlar çelikleri konusunda. Amazon kendi satıyor ve 2 yıl üründe sorun olursa iade hakkınız var. Alabileceğiniz en iyi platform.

Ben bardakta sorun yaşadım yakın zamanda. Bulaşık makinesinde yıkanabilir olmasına rağmen üzerindeki kaplama soyuldu makinede. Kutup Ayısı firma destek oluyor. Gönderdim ve yenisiyle değiştirdiler. Sorunsuz firma.
Bu arada şu setin fiyatı da baya iyiymiş :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı