iCloud 200GB alınır mı?

rixon

Kilopat
Üniversite verilen 5TB kullanıyordum. Eski fotoğraflarımı ve telefondaki fotoğraflarımı oraya attım. Rahat etmedim fotoğraflar karışık gösteriyordu, biri görür falan diye, odan sonra Google Drive 200GB'i geçtim. Uygulama iyi hoş ta orijinal kalite seçtiğim rağmen videolar kalitesi düşürüyor. iCloud düşünmeye başladım. Eski fotoğraflarımı 111GB ve telefondaki 65GB fotoğrafımı var. Bunlar benim için çok değerli, güvenli şekilde nereye saklayabilirim bütçem sorum değil.

iPhone 13 256 GB kullanıyorum alanım dolmadı, iCloud alamama gerek var mı?

MacBook ve iPhone kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Telefon değiştirirken fotoğraflar vb. uğraşmıyorsun. Ben belgeler klasörümü de iCloud senkronize ettim ve biletler vb. herşey iCloudda. Sadece fotoğraflar otomatik yükleme açıksa hücreselden yapmasın ayarını kapat. Paketini bitirir.

MacBook ve iPhone kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Telefon değiştirirken fotoğraflar vb. uğraşmıyorsun. Ben belgeler klasörümü de iCloud senkronize ettim ve biletler vb. herşey iCloudda. Sadece fotoğraflar otomatik yükleme açıksa hücreselden yapmasın ayarını kapat. Paketini bitirir.
ben eski iphonea yeni iphonuma icloudsuz bir şekilde aktarıldım. Macbookum yok yine alayım mı?

iCloud'u veri yedeklemek için kullanıyorum. 64 GB telefonum için 50 GB'lık yer aldım, olur da telefonu değiştirirsem diye.
icloudsuz ile aktarmak mümkün

Technopat Haberler

Geri
Yukarı