- Makaleler
- 1
Apple hesabını kapatmayı dene.
iPad sahibiyim.Telefonda İcloud kısmında cihazlar gözükür oradan adamın cihazını silmeyi dene.
İpad ayarlar kısmında İcloud için bir kısım olmalı en üstte.iPad sahibiyim.
Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor.
Kendisine anlam veremedim.
iPad sahibiyim.
Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor.
Kendisine anlam veremedim.
-> Data & Privacy <- Apple hesabını sil ipadide bak gereksizleri sil yeni bir Apple hesabı oluştur.
Normalde parmak izim ile girerdim, siteye girerken iCloud istiyor.Alıntıladığım mesajı yapmayı dene hesap artık kirlenmiştir çok geç yeni mail ile açarsın.
Normalde parmak izim ile girerdim, siteye girerken iCloud istiyor.
Erişimim yok.
Parmak izi gelmiyor, yeni şifreyi istiyor.
Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi.Parmak izi ile giriş yapmıyorsunuz böyle yerlere şifreniz ile girmelisiniz.
Yapacak bir şey yok gibi o zaman.Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi.
Apple desteğe böyle bir şey yaptım nasıl çözebiliriz yerine iCloud şifrem başkasının eline geçti sıfırlamak istiyorum tarzı bir şekilde ulaşsan belki sonucu etkiler.Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.