iCloud hesabı çalındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi.
Apple desteğe bir şekilde ulaş ve sorunun sende olduğunu söylemelerinin bir işe yaramadığını ve hesabın kapatılmasını istediğini belirt. Bundan sonra kendine hesap açmalısın ve kimseye korkudan hesap şifrelerini vermemelisin.

Geçmiş olsun ama sizin suçunuz inanmıyacaktınız.
Aklıma Karbonat Erol geliyor.

Dostum şifreye gerek yok diye biliyorum en azından bende istemiyor. Ayarlar>Adın>Şifre ve Güvenlik>Şifreyi değiştir kısmında İPad şifreni girmen yeterli oluyor.

Üstelik aynı menüde aşağı kaydırırsan o tek kullanımlık güvenlik kodunu da edinebilirsin.

iPad cihazımı satmak mantıklı bir çözüm olur mu?
İllegal sitelere kendisi çoktan bulaşmış, bana kalsın istemiyorum.

Korkudan hesap bilgisi vermek ne yahu?
Ha ya da hesap bilgisini alınca ne yapcak adam?

• Beğen
İfadeler: 1pc

Apple hesabını silsen bence sorun çözülecek. Umarım hesabını silebilirsin.

Korkudan hesap bilgisi vermek ne yahu?
Ha ya da hesap bilgisini alınca ne yapcak adam?
Galerinize düşen vahşet videoları ve arka planda sürekli dönen bir yedeklemeyi görünce,
Ne yapabileceğini anlıyorsunuz.

Hocam hesap ile tabletin bir alakası yok.Hesapta önemli bilgileriniz vs yoksa dediğimi yaptıktan sonra hesaptan çıkmanızı ve tableti fabrika ayarlarına sıfırlamanızı tavsiye ederim. Tablete bir zarar geleceğini sanmıyorum.

Galerinize düşen vahşet videoları ve arka planda sürekli dönen bir yedeklemeyi görünce,
Ne yapabileceğini anlıyorsunuz.
Hayır neden istedi hesap bilgisi ne yapacakmış?

Apple hesabını silsen bence sorun çözülecek. Umarım hesabını silebilirsin.
"Apple kimliği kişi ölmediği sürece silinmemektir kişi ölünce ölüm belgesi ile silebilirsiniz."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı