demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Ekim 2022 #11 Apple hesabını kapatmayı dene.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #12 -> Data & Privacy <- Apple hesabını sil ipadide bak gereksizleri sil yeni bir Apple hesabı oluştur.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 16 Ekim 2022 #13 Talha Tuna dedi: Telefonda İcloud kısmında cihazlar gözükür oradan adamın cihazını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... iPad sahibiyim. Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor. Kendisine anlam veremedim.
Talha Tuna dedi: Telefonda İcloud kısmında cihazlar gözükür oradan adamın cihazını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... iPad sahibiyim. Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor. Kendisine anlam veremedim.
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #14 lovemyers dedi: iPad sahibiyim. Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor. Kendisine anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... İpad ayarlar kısmında İcloud için bir kısım olmalı en üstte.
lovemyers dedi: iPad sahibiyim. Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor. Kendisine anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... İpad ayarlar kısmında İcloud için bir kısım olmalı en üstte.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #15 lovemyers dedi: iPad sahibiyim. Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor. Kendisine anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Bamard dedi: -> Data & Privacy <- Apple hesabını sil ipadide bak gereksizleri sil yeni bir Apple hesabı oluştur. Genişletmek için tıkla... Alıntıladığım mesajı yapmayı dene hesap artık kirlenmiştir çok geç yeni mail ile açarsın.
lovemyers dedi: iPad sahibiyim. Üstelik kaybettiğim her zaman kişi illegal sitelere kayıt oluyor. Kendisine anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Bamard dedi: -> Data & Privacy <- Apple hesabını sil ipadide bak gereksizleri sil yeni bir Apple hesabı oluştur. Genişletmek için tıkla... Alıntıladığım mesajı yapmayı dene hesap artık kirlenmiştir çok geç yeni mail ile açarsın.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 16 Ekim 2022 #16 Bamard dedi: Alıntıladığım mesajı yapmayı dene hesap artık kirlenmiştir çok geç yeni mail ile açarsın. Genişletmek için tıkla... Normalde parmak izim ile girerdim, siteye girerken iCloud istiyor. Erişimim yok. Parmak izi gelmiyor, yeni şifreyi istiyor.
Bamard dedi: Alıntıladığım mesajı yapmayı dene hesap artık kirlenmiştir çok geç yeni mail ile açarsın. Genişletmek için tıkla... Normalde parmak izim ile girerdim, siteye girerken iCloud istiyor. Erişimim yok. Parmak izi gelmiyor, yeni şifreyi istiyor.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #17 lovemyers dedi: Normalde parmak izim ile girerdim, siteye girerken iCloud istiyor. Erişimim yok. Parmak izi gelmiyor, yeni şifreyi istiyor. Genişletmek için tıkla... Parmak izi ile giriş yapmıyorsunuz böyle yerlere şifreniz ile girmelisiniz.
lovemyers dedi: Normalde parmak izim ile girerdim, siteye girerken iCloud istiyor. Erişimim yok. Parmak izi gelmiyor, yeni şifreyi istiyor. Genişletmek için tıkla... Parmak izi ile giriş yapmıyorsunuz böyle yerlere şifreniz ile girmelisiniz.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 16 Ekim 2022 #18 Bamard dedi: Parmak izi ile giriş yapmıyorsunuz böyle yerlere şifreniz ile girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi.
Bamard dedi: Parmak izi ile giriş yapmıyorsunuz böyle yerlere şifreniz ile girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Ekim 2022 #19 lovemyers dedi: Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok gibi o zaman.
lovemyers dedi: Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok gibi o zaman.
Mute and X Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 240 Çözümler 4 16 Ekim 2022 #20 lovemyers dedi: Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Apple desteğe böyle bir şey yaptım nasıl çözebiliriz yerine iCloud şifrem başkasının eline geçti sıfırlamak istiyorum tarzı bir şekilde ulaşsan belki sonucu etkiler.
lovemyers dedi: Sorun da o, başından beri söylüyorum hesap kullanıcının elinde ve şifreyi değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Apple desteğe böyle bir şey yaptım nasıl çözebiliriz yerine iCloud şifrem başkasının eline geçti sıfırlamak istiyorum tarzı bir şekilde ulaşsan belki sonucu etkiler.