N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Nisan 2025 #1 Selamlar maillere erişimimi kaybettim ve 750 civarı numaram kayboldu. ICloud'da numaralar mevcutmuş sanırsam. Nasıl Samsung'a geçiririm acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Selamlar maillere erişimimi kaybettim ve 750 civarı numaram kayboldu. ICloud'da numaralar mevcutmuş sanırsam. Nasıl Samsung'a geçiririm acaba?
Çözüm Moneymoon 9 Nisan 2025 Vcf File Contact Import - Apps on Google Play VCF File Contact Imports contacts from a VCF file to your phone contact list. play.google.com Bu uygulama yardımcı olacaktır hocam. @N0rvecli
Vcf File Contact Import - Apps on Google Play VCF File Contact Imports contacts from a VCF file to your phone contact list. play.google.com Bu uygulama yardımcı olacaktır hocam. @N0rvecli
KS KS N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Nisan 2025 #11 Moneymoon dedi: Vcf File Contact Import - Apps on Google Play VCF File Contact Imports contacts from a VCF file to your phone contact list. play.google.com Bu uygulama yardımcı olacaktır hocam. @N0rvecli Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederım denıyorum sımdı. Artı 0 Eksi
Moneymoon dedi: Vcf File Contact Import - Apps on Google Play VCF File Contact Imports contacts from a VCF file to your phone contact list. play.google.com Bu uygulama yardımcı olacaktır hocam. @N0rvecli Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederım denıyorum sımdı.