ICMP Flood Attack Tespiti

memososisi

Femtopat
Daha fazla  
Modem arayüzünde böyle bir şey ile karşılaştım: DoS: Per-source ICMP Flood Attack source=fe80::fe3d:93ff:fe8e:df80 destination=fe80::fa1a:67ff:fe87:aca4
Sebebi nedir? Nasıl düzeltilir? 16 Mbps internetten 2 haftadır alamadığım verimin sebebi bu mudur?

1609017151513.png

1609017438684.png

sürekli yiyorum bu ne ya

port test.png

Sen portunu açmasanda trojanlar buna sebep olabiliyorlar. Kısaca senin durumun özeti siber saldırıdır. Düzenli olarak güncel antivirüs programıyla virüs taraması yapıp işletim sistemini güncel tutmalısın.

Eki Görüntüle 803856

Sen portunu açmasanda trojanlar buna sebep olabiliyorlar. Kısaca senin durumun özeti siber saldırıdır. Düzenli olarak güncel antivirüs programıyla virüs taraması yapıp işletim sistemini güncel tutmalısın.
Fark ettim ki kendi mobil cihazımın ipv6 adresi, kendi modemimin ipv6 adresine saldırı yapmakta. Ve bir ipv6 adresi daha var, source olarak; onun hangi cihazım olduğu konusunda fikirsizim. Destination zaten hep benim kendi modemimin ipv6 adresi.
ee
Eki Görüntüle 803856

sonuç olarak ne yapmam gerekiyor

Telefonunda antivirüs programı bulunuyor mu? Telefonunda yoksa ücretsiz antivirüs programlarında birini arayıp taramayı deneyebilirsin. Bir de modemine şu DNS adreslerini yazıp sorunun devam ediyor mu konrol etmelisin. DNS1: 1.1.1.2, DNS2: 1.0.0.2.
Android İçin Ücretsiz Antivirüs | Avast Mobile Security
Xiaomi'nin Güvenlik kısmından taradım, AVAST destekli. Bir sorun çıkmadı.
Bu arada farklı bir cihazdan bağlantı paylaşımı, Redmi 5 plus ile bağlandım diye Redmi 5 Plus'ımın ipv6 adresi değişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı