Peki diyelim ki öyle. Sıcaklığın sürekli sabit kalmasını nasıl açıklayabiliriz ? Birinci resimdeki sıcaklık eğer işlemcinin sıcaklığı o dereceden fazla ise o oraya kadar yükselip sabitleniyor. Nasıl anlatsam işlemci sıcaklığı aslında 60 derece 70 derece de olsa ilk resimdeki sıcaklık hep aynı kalıyor.1. fotoğrafta görünen sıcaklık AiO içerisinde dolaşan sıvının sıcaklığıdır.
Diyelim ki öyle , diye bir şey yok. Aç araştır öğren.Peki diyelim ki öyle. Sıcaklığın sürekli sabit kalmasını nasıl açıklayabiliriz ? Birinci resimdeki sıcaklık eğer işlemcinin sıcaklığı o dereceden fazla ise o oraya kadar yükselip sabitleniyor. Nasıl anlatsam işlemci sıcaklığı aslında 60 derece 70 derece de olsa ilk resimdeki sıcaklık hep aynı kalıyor.
Doğru değerlere bakmıyorsunuz.Birazcık araştırmadan burada yardım isteyip birde üzerine dediklerimizin doğruluğunu sorguluyorsunuz. Eğer bunu sorgulayacak kadar araştırsa idiniz sorularınıza da cevap bulurdunuz.Diyelim ki öyle , diye bir şey yok. Aç araştır öğren.
Güzel kardeşim haksızsın demedim. Hem ayrıca sorgulayacağım tabikide doğru cevabı bulana kadar. Ne demek doğruluğunu sorguluyorsunuz böyle saçma bir düşünce olur mu ? Ayrıyetten dediklerimi güzelce okursan sevinirim ben orada ne demişim. (Peki diyelim ki öyle. Sıcaklığın sürekli sabit kalmasını nasıl açıklayabiliriz ? Birinci resimdeki sıcaklık eğer işlemcinin sıcaklığı o dereceden fazla ise o oraya kadar yükselip sabitleniyor.) Benim söylemek istediğim şu neden 39.30 derecede takılı kaldı neden 40 değil neden 41 değil ben bunu sordum. Kendi kendine neden yükseldin bu kadar anlamadım. İlk baştaki diyelim ki kelimesi mi bu kadar canını sıktı senin aslan parçası. Kızma bu kadar sakin ol.Diyelim ki öyle , diye bir şey yok. Aç araştır öğren.
Doğru değerlere bakmıyorsunuz.Birazcık araştırmadan burada yardım isteyip birde üzerine dediklerimizin doğruluğunu sorguluyorsunuz. Eğer bunu sorgulayacak kadar araştırsa idiniz sorularınıza da cevap bulurdunuz.
Ne bekliyorsunuz işlemci 55 derece iken onu soğutacak sıvınında mı 40 50 derece olmasını ?. Sakince cevap vereyim yaz aylarında 40 dereceye kadar çıkabilir. Sen sıvı soğutmanın sıcaklığına göre curve yapmışşsın. Gidip oradaki menüyü açarak parametreni işlemci package olarak değiştir.
Güzel kardeşim haksızsın demedim. Hem ayrıca sorgulayacağım tabikide doğru cevabı bulana kadar. Ne demek doğruluğunu sorguluyorsunuz böyle saçma bir düşünce olur mu ? Ayrıyetten dediklerimi güzelce okursan sevinirim ben orada ne demişim. (Peki diyelim ki öyle. Sıcaklığın sürekli sabit kalmasını nasıl açıklayabiliriz ? Birinci resimdeki sıcaklık eğer işlemcinin sıcaklığı o dereceden fazla ise o oraya kadar yükselip sabitleniyor.) Benim söylemek istediğim şu neden 39.30 derecede takılı kaldı neden 40 değil neden 41 değil ben bunu sordum. Kendi kendine neden yükseldin bu kadar anlamadım. İlk baştaki diyelim ki kelimesi mi bu kadar canını sıktı senin aslan parçası. Kızma bu kadar sakin ol.
Onun için çok teşekkür ederim Fatih bey neden asıl dereceği neden göstermediğini anlamış oldum sayenizde. Diyelim ki öyle kelimesi ile verdiğim cevapta kabul ettim zaten onu. Seni tetikleme yada tahrik etme gibi bir çabam yok. Sizin yaklaşımınızdan hoşlanmadığım için gerekli şekilde cevap verdim. Lütfen bundan sonra benim gibi soru soranlara gerekli samimiyetle ve egosuz cevap verin. Saygılarımla.Sorunun cevabını vermiş olmama rağmen hala beni tetiklemeye çalışıyorsun. Türkçeyi daha iyi kullanmanı öneririm. İyi günler.
Aslan parçası hitabına da hayırdır koçum vs mı diye karşılık bekliyordun acaba. Onu çok merak ettim. Medeni konuşmaya biraz yaklaşmıssınız aslında konuyu açarken.Mevzu burada ego değil konuşulan konu ego yapılacak bir konu değil. Kurduğunuz cümledeki varsayım ifadesinin yanlış olduğunu ve bilmediğiniz bir şeyleri sorduğunuz, bilgili kişilere karşı kullanmamanız gerektiğini düşünüyorum. Eğer ki verilen bilginin doğruluğunu varsayıyor iseniz karşı argümanı araştırmış olmalısınız. Bu da sorunuzun cevabı demektir.
Bakın hala anlamadınız fatih bey anladım doğru oranla artmaz onda problem yokSorunun cevabını vermiş olmama rağmen hala beni tetiklemeye çalışıyorsun. Türkçeyi daha iyi kullanmanı öneririm. İyi günler.
Yazmadan edemeyeceğim. Diyelim ki düşünüyorsun. Sıvı soğutma sıvısının sıcaklığı neden artar ? İşlemcini soğutan şey fanlarının soğuttuğu şey , o sıvıdır. İşlemciyle doğru orantılı artmasını beklememeliyiz. Diyelim ki bekledik. Daha fazla makale okuyup kafamızı çalıştırmalıyız.
Evet kesinlikle konu ego yapacak bir konu değil siz neden öyle cevap verdiniz ''doğruluğunu sorguluyorsunuz'' gibisinden. Hem sorgulamasam 2. cevabınızdaki aydınlatıcı bilginize ortak olamayacaktım. Sensör ile ilgili olan.Mevzu burada ego değil konuşulan konu ego yapılacak bir konu değil. Kurduğunuz cümledeki varsayım ifadesinin yanlış olduğunu ve bilmediğiniz bir şeyleri sorduğunuz, bilgili kişilere karşı kullanmamanız gerektiğini düşünüyorum. Eğer ki verilen bilginin doğruluğunu varsayıyor iseniz karşı argümanı araştırmış olmalısınız. Bu da sorunuzun cevabı demektir.
Aslan parçası hitabına da hayırdır koçum vs mı diye karşılık bekliyordun acaba. Onu çok merak ettim. Medeni konuşmaya biraz yaklaşmıssınız aslında konuyu açarken.