iCUE Software Actions ne işe yarar?

Pringles Kedisi

Hectopat
Daha fazla  
Kendime Corsair markalı Mouse aldım, orada Actions gibi bir şey var (iCUE Software’de). Makro falan var İngilizce olduğu için ne özellik ne işe yarıyor bilmiyorum. Bana hepsini teker teker söyleyebilir misiniz? Sadece makroyu değil.

Tuşları istediğiniz gibi atayabilirsiniz. Renkler değişebiliyor. Hassasiyeti ayarlayabiliyorsunuz. onun dışında mouse ile yapabileceğiniz bir şey yok. Program her türlü Corsair ürünü için geliştirilmiş. Corsair marka kasanız varsa renklerini vs. değiştirebiliyorsunuz veya kasa + klavye + mouse'a sahipseniz aynı renk yapabilirsiniz. Detaylı inceleme için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tuşları istediğiniz gibi atayabilirsiniz. Renkler değişebiliyor. Hassasiyeti ayarlayabiliyorsunuz. onun dışında mouse ile yapabileceğiniz bir şey yok. Program her türlü Corsair ürünü için geliştirilmiş. Corsair marka kasanız varsa renklerini vs. değiştirebiliyorsunuz veya kasa + klavye + mouse'a sahipseniz aynı renk yapabilirsiniz.
Ama Actions ne işe yarıyor onları bende biliyorum.

Ama Actions ne işe yarıyor onları bende biliyorum.
İstediğiniz tuşlara istediğiniz komutları atayabiliyorsunuz. Dilediğiniz komutu. Bu yüzden yanlışlıkla sol click, sağ click gibi ana tuşları değiştirmeyin. Mesela isterseniz bir tuşa bastığınızda masaüstüne gelebilirsiniz. Yani başlat tuşuna gerek kalmaz oyun oynarken. Tamamen sizin tercihiniz kısacası.

İstediğiniz tuşlara istediğiniz komutları atayabiliyorsunuz. Dilediğiniz komutu. Bu yüzden yanlışlıkla sol click, sağ click gibi ana tuşları değiştirmeyin. Mesela isterseniz bir tuşa bastığınızda masaüstüne gelebilirsiniz. Yani başlat tuşuna gerek kalmaz oyun oynarken. Tamamen sizin tercihiniz kısacası.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı