ID Cooling Frostflow X 120mm alınır mı?

whitas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 3600

-XFX RX 6600 Ekran kartı

-Gigabyte B450M S2H V2 Anakart

-2x Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mhz Ram

-PNY CS900 240GB SSD

-1TB SSD

-Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Kasa ve PSU
Merhabalar, Ryzen 5 3600 işlemciye sahibim ve soğutucu almak istiyorum.

ID Cooling Frostflow x 120mm

Sizce bu sıvı soğutma nasıldır, bazı teslerini bırakıyorum. Şu an 300-330TL gibi bir bütçem var 1-2 hafta sonra 400TL'ye çıkabilirim.
Daha fazla harcayamam sizce hangi soğutucuyu almalıyım. Şu an SE-224-XT ve ARGB fan alıp 2 fanlı kullanmayı düşünüyordum fakat bunu görünce kararsız kaldım.
Sizce sıvı soğutma alınır mı 120mm olması bir şey etkiler mi kasamda üst tarafta 240mmlik boş slot var.
SIVI SOĞUTMA.PNG
SS2.PNG
SS3.PNG
SS4.PNG
SS5.PNG
SS6.PNG

Son düzenleme:

GamePower Skadi 120MM incehesapta kod ile 400tlye denk geliyor​

GamePower Skadi 240MM ise 560tlye. Bir süre bekleyip 560tlye 240mm sıvı soğutma almak mantıklı mı peki? Veya 120mm ARGB 400tlye onların haricinde birde GamePower ICEBERG sıvı soğutma var o da 303TL Kod ile.​

120mm sıvı soğutma yerine güçlü kule tipi soğutucu daha iyi olur.

@whitas dostum Gamepower zaten almayı bırak. Verdiğin paraya yazık olur. 120mm sıvı soğutmalardan hayır gelmez.

Almak istiyorsan 240mm veya kule tipi soğutucu alabilirsin. Kule tipi ile ilgili ayrı konu açabilirsin.

Kule tipinden SE-224-XT almayı düşünüyordum fakat stok olmadığı için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Gamepower sıvı soğutmasına da forumda birisi markaya direk aldanma üreten firma kalteli gibi bir şey yazmıştır başka birisinin konusunda. Gamepowera o yüzden baktım. Normalde ben de tercih etmem kalistesizliğini biliyorum. 240Mm'si de mi kötüdür?

@whitas firmanın ürünleri direkt olarak hepsi kötü. Ne olduğu belli olmayan sıvı soğutmadan başka bir şey değil.

Bütçe yetiyorsa bu kule tipi soğutucuda iyi.

@whitas firmanın ürünleri direkt olarak hepsi kötü. Ne olduğu belli olmayan sıvı soğutmadan başka bir şey değil.

Bütçe yetiyorsa bu kule tipi soğutucuda iyi.

Biliyorum bu ürünü fakat bütçem şu an yetmiyor. Biriktirmişken de 600TL bandında 240mm sıvı soğutma daha iyi olmaz mı o kadar parayı vermişken? Hem görünüş hem yer kaplama açısından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı