ID-Cooling SE 214 XT bağlantısı nasıl yapılır?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar benim anakartın B450 m h ve ilk fotoğraftaki sanırım güç kablosu. Onu doğru takmışım fakat 2. kablonun 3 pinli girişi var ve anakart üzerinde bulamadım. LED CPU yazan kısımda ise 4 pinli giriş var yani takamıyorum. Ne yapmam lazım acaba?

Dosya Ekleri

• 20221024_212552.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 141
  • 20221024_212209.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında ARGB portu yok. Eğer kutu içeriğinde SATA to 3 pin ARGB kablosu çıkmadıysa bu kabloyu bağlayacak bir yerin yok.

Maalesef keşke önce ARGB almadan önce sorsaydınız.

Dönüştürücü alsam olmaz mı peki? O zaman anakart ile kontrol edemem ama en azından ışıkları yansın. Aslında araştırıp aldım ama ben var sanıyordum. Düz RGB'si ile arasında 30 TL vardı Allah'tan zarar etmedim .

Hocam iade edebilirsiniz dönüştürücü konusunda RGB-ARGB ledler çok sıkıntı çıkarıyor ben de fanları halledememiştim iade etmiştim.

Hocam iade edebilirsiniz dönüştürücü konusunda RGB-ARGB LED'ler çok sıkıntı çıkarıyor ben de fanları halledememiştim iade etmiştim.

Hocam çok geç taktım bile almazlar fakat en kötü ihtimal SATA'dan dönüştürücü alır 3 pine bağlarım. Kontrolcülü satılanlar var 120 TL'ye falan o şekilde değiştiririm modlarını.

Hocam çok geç taktım bile almazlar fakat en kötü ihtimal SATA'dan dönüştürücü alır 3 pine bağlarım. Kontrolcülü satılanlar var 120 TL'ye falan o şekilde değiştiririm modlarını.
Hocam sorun olmaz macunlu kısmını yenileyip iade gönderin. Bu sizin hakkınız. 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz beğenmediğiniz ürünü.

Aynı sorunu bende yaşadım çözebildiysen nasıl çözdün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…