Bildiğim kadarıyla ARGB desteği yok. Ürün kaliteli kesinlikle al.Arkadaşlar bütçeme uygun ve çoğu forumda bunun önerildiğini gördüm sizce alınır mı? Ayrıca bir sorum olacak anakartım H510M-K ve ARGB desteği var mı? Ona göre düz siyah modelini alacağım.
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler hocalarım ama ARGB desteği olmaması kötü olmuş ama kendi sitesinde PCIe® 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel® 1 GB Ethernet, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type A, SATA 6Gbps, COM port ve RGB başlığına sahip Intel® H510 (LGA 1200) Micro ATX anakart
Böyle yazıyor RGB başlığına sahipten kastı ne oluyor yani ben ARGB modeli alsam hiç mi ışık vermez?
Öneri için sağolun hocam Amazon'dan AG 400 aldım kargo dahil 800'e.Hocam anakartınızda ARGB, RGB desteği yok ise Performax perfan 120-H alın onun içinden kumanda çıkıyor ve SATA kablosu ile RGB desteklemeyen anakartta ışığını çalıştırabiliyorsunuz.
Hayırlı olsun.Öneri için sağolun hocam Amazon'dan AG 400 aldım kargo dahil 800'e.
Teşekkürler hocam sanırım SE 224 XTS ile rakip bir model ondan dolayı ucuza kapmam iyi oldu.Hayırlı olsun.
Denedikten sonra deneyimlerini paylaşabilir misin? Bende kule tipi alacağım da karar veremedim daha.Öneri için sağolun hocam Amazon'dan AG 400 aldım kargo dahil 800'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.