ID-Cooling SE 224 xts alınır mı?

441401

Hectopat
Makaleler
1
Anakart
ASUS PRİME H510M-K
İşlemci
İ5 11400
Arkadaşlar bütçeme uygun ve çoğu forumda bunun önerildiğini gördüm sizce alınır mı? Ayrıca bir sorum olacak anakartım H510M-K ve ARGB desteği var mı? Ona göre düz siyah modelini alacağım.

ARGB desteği varmı bilmiyorum ama kesinlikle alınır. Forumda kule tipi soğutucu konusu açtığınızda ilk önerilen ürün her zaman bu olur :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler hocalarım ama ARGB desteği olmaması kötü olmuş ama kendi sitesinde PCIe® 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel® 1 Gb Ethernet, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type A, SATA 6Gbps, COM port ve RGB başlığına sahip Intel® H510 (LGA 1200) micro ATX anakart
böyle yazıyor RGB başlığına sahipten kastı ne oluyor yani ben ARGB modeli alsam hiç mi ışık vermez?

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler hocalarım ama ARGB desteği olmaması kötü olmuş ama kendi sitesinde PCIe® 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel® 1 GB Ethernet, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 Type A, SATA 6Gbps, COM port ve RGB başlığına sahip Intel® H510 (LGA 1200) Micro ATX anakart
Böyle yazıyor RGB başlığına sahipten kastı ne oluyor yani ben ARGB modeli alsam hiç mi ışık vermez?

Hocam anakartınızda ARGB, RGB desteği yok ise Performax perfan 120-H alın onun içinden kumanda çıkıyor ve SATA kablosu ile RGB desteklemeyen anakartta ışığını çalıştırabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı