(İddia) CS 2, 21 Ağustos'ta çıkış yapabilir!

Sırf CS2 çıkacak diye Prime almıştım şimdi niye aldım diye kendi kendime soruyorum hypelanip almıştım boşa para harcadım. Çıksa 1-2 maç atar daha da yüzüne bakmam.
Hadi oyun çıkmadı, ama bunu söyleme hakkın yok. Valorant'tan geçtiğini düşünüyorum. Valorant'ta 1 skin parasına sınırsız para kazanabiliyorsun.

Unlost kim be kardeşim? Koca kuruluşların, ünlü sızıntıcıların bilemediğini cantuğ mu biliyor?

Ben kesin çıkacak diye bir şey mi söyledim? CS2 ile ilgili twett attı dedim.

Kesinlikle çok doğru hadi Haziran'da çıkarmadın insan bari Temmuz'un ortasında çıkarır şimdi cidden hype kalmadı.

20yıldır ayakta olan bir marka CS.
Hype çok umurunda değildir Valve'ın.

Oyun bozuk çıkacağına tam çıksın düzgün çıksın her Map'e bugfix atıyorlar sürekli.

1sene sonraki turnuvanın CS2'de oynanacağı Valve tarafından onaylandı.
Zaten 2map hariç tüm mapler fixlendi 1-2 aya çıkar.

Son düzenleme:
Hala Inferno çıkmadı ve büyük güncellemelerde 2 haftadan bir geliyor CS2'ye yani son güncelleme de dün oldu ama Inferno gelmedi. Bence Inferno ile ya CS2'yi çıkartırlar ya da Inferno süreci bittikden sonra yani bir 2 hafta falan beklemek lazım ya da 16-17 Eylül arası çıkartırlar oyunu.

Temmuz'un sonlarında arkadaşlarla CS çok sarıyordu. Artık zevk, hype falan kalmadı. Seçkin almıştık. Yine bakacağız Source 2 gelince. CS:GO artık 1. sırada değil.

Son düzenleme:
Sırf CS2 çıkacak diye Prime almıştım şimdi niye aldım diye kendi kendime soruyorum hypelanip almıştım boşa para harcadım. Çıksa 1-2 maç atar daha da yüzüne bakmam.

1-2 kasa düşürsen parasını çıkarıyor zaten
50lira aktif kasalar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…