[İddia] GTA 6 12 Aralıkta ön siparişe açılacak

Zaten iddia da aralığın başında duyursalar, 12 Aralık gibi ön siparişe açılması aslında muhtemel. Oyunun üstüne bayağıdır uğraşıyorlar, kısa sürede bir tanıtım videosunun geleceğini düşünüyorum.

Bence o kadar erken ön siparişe koymazlar. Rockstar böyle bir risk almaz.

@403377, ne yapacakları belli olmaz. Her şeye karşı hazırlıklı olunması gerektiğini düşünüyorum.

@403377, ne yapacakları belli olmaz. Her şeye karşı hazırlıklı olunması gerektiğini düşünüyorum.

Sizde haklısınız fakat oyuncuları gaza getirmek için bir şeyler yaparlardı. Pat diye ön siparişe açsalar görmeyen bile olabilir. Trailer ayın 1'inde yayınlansa ve ön siparişe hazır gibi bir şey gelirse o zaman anlarım.

Areajugones'in haberine göre 12 Aralıkta ön siparişe açılacak. Ayrca Rockstar yakın zamanda sitesinde ve Launcher'ında bazı değişiklikler yaptı daha önce GTA 5 çıkmadan önce de benzer bir durum yaşanmıştı. Haberin detayları:
Bu iddia da diğerleri gibi doğru çıkmayacak. Daha oyunun fragmanı çıkmadı.

@403377, aslında oyun bayağıdır hypelanıyor, üstte tutuluyor. Sızıntılar, iddialar derken Reddit'te hiçbir zaman için gündemden düşmedi. Bence Aralık ayı hâlâ erken. Biraz daha oyunun reklamını, hypesini yaptıktan sonra Şubat-Mart gibi ön siparişe açmak, daha mantıklı geliyor.

Duyurulacağı zaman ön siparişe açılma ihtimali yarı yarıya var, zira Take-Two'nun 2024 mali raporuna bakarsak ve oyunun yüksek ihtimalle 2024 son çeyreğinde çıkacağını da varsayarsak ön siparişle raporu tutturabilirler. Yahut oyunu 2024'ün 2. çeyreğinde çıkaracaklarsa diğer ihtimal de olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı