[İddia] GTA 6 ikinci fragman 27 Aralık'ta gelebilir

İnşallah değildir deli olacağım deli.
Post'un altına yapılan cevaplar efsane. :D
Desktop Screenshot 2024.12.27 - 00.57.14.45.png
Desktop Screenshot 2024.12.27 - 00.55.46.12.png
Desktop Screenshot 2024.12.27 - 01.03.39.15.png

Olabilir. Bence bu kadar şeyden sonra Rockstar bir şeyler yapsa iyi olur. Yoksa 2024 yılı GTA 6 ile alakalı bomboş geçmiş olacak.

Bence ertelendi. O yüzden paylaşım yapılmıyor. Zaten AAA oyunlar çoğu zaman ertelenir. GTA 6 gibi devasa bir oyunun ertelenmemesi çok saçma olurdu. 2025 ortasına kadar fragman göreceğimizi düşünmüyorum. Oyun 2026 sonuna doğru çıkacak bence.

Sözde oyun 2025 yılında çıkacak 1 tane fragman paylaşıldı sadece. 1 yılı geçmesine rağmen hem de. Oynanış veya hikaye ile alakalı fragmanlar paylaşılmadı. RDR2 de bir sürü fragman varken GTA 6 da yok. Eğer 2025 yılında çıkacak olsaydı şimdiye 1 tane daha fragman görürdük.

Adam 5 yıldız koymuş diye gelmeyecek diyorlar bence de çok büyük dalga geçiyorlar ⭐⭐⭐⭐⭐

Birkaç ay önce olsaydı mesela 27 Mayıs'ta fragman gelecek falan diye inanabilirdim. 2025 yılına girdik hani nerede 2.fragman? Bu zamana kadar 2.fragman gelmediyse 2025 yılında çıkmaz bu oyun. Büyük kafaya alıyor bizi.

Birkaç ay önce olsaydı mesela 27 Mayıs'ta fragman gelecek falan diye inanabilirdim. 2025 yılına girdik hani nerede 2.fragman? Bu zamana kadar 2.fragman gelmediyse 2025 yılında çıkmaz bu oyun. Büyük kafaya alıyor bizi.

Adamlar eğer ertelenmeyeceğini düşünürsek ki %80 ertelenecek aynı yıl içinde hem fragman hem de oyunu çıkaracak.

Adamlar eğer ertelenmeyeceğini düşünürsek ki %80 ertelenecek aynı yıl içinde hem fragman hem de oyunu çıkaracak.

İşte bu yüzden bana saçma geliyor. RDR2'de 3 tane trailer var. Gameplay videosu da var. Ayrıyeten bir de launch Trailer'da paylaşmışlar. Bunda sadece 1 tane fragman var. Aynı yıl içinde fragman bombardımanına tutması lazım. 2026 daha makul bir seçenek olarak geliyor o yüzden. Arada fragman paylaşacak zamanları da olmuş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı