İddia: Rockstar Games The Game Awards'ta "Büyük" Bir Duyuru Yapmaya Hazırlanıyor

Arthur öldükten sonra insanlar üzüldü bayağı. John ile bir DLC çıkarsa çok ilgi gelmezdi bence.

Genişleme paketinde Arthur ve çetesinin oyunun başındayken karlı dağlara kaçmasına sebep olan Blackwater soygunu anlatılacaktı.
 
Hocam DLC planı vardı ve iptal mi ettiler? Yeni öğrendim. Ama gerek olmazdı bence.
Arthur öldükten sonra insanlar üzüldü bayağı. John ile bir DLC çıkarsa çok ilgi gelmezdi bence.

Oyun ilk çıktığı sene konsol tarafından bitirenler bayağı bir DLC isteği yapmıştı. Rockstar'ın ilk başlarda planı vardı ama PC optimizasyonunu düzeltme vesaire arada kaynadı ve direkt rafa kaldırdılar. Onun yerine online modu geldi işte.

GTA 6'nın tanıtımı çıkar mı diyorsunuz?

Bir önceki oyun 2013'de çıktı dolu dolu 8 sene geçti. Şimdi tanıtımını yapsalar çıkması 2-3 sene sürer artık bir yerden başlanmalı.
 
Örnek verdim telifi telif olmayabilir tabii, başka nedenlerle de olabilir demiştim zaten. Hem Max Payne'in satıştan kaldırılmadığı ülkeler de var, Max Payne'in yeniden düzenlemesi yapılacak olsaydı tüm ülkelerde satıştan kaldırılırdı aynı GTA Trilogy gibi. Yani Max Payne'in yeni sürümü falan çıkmayacak, boşuna ümitlenme derim.

Merak ettim neden kaldırıldı çoğu ülkede. Sadece 7 ülkede var.
 
Artık Remake değil de gerçekten yeni bir oyun görelim. GTA VI olur umarım, uzun yıllar oldu yeni bir GTA görmeyeli.
 
Max Payn'ler steamden kaldirilmisti onunla alakali birsey gelebilir ama GTA uclemisini bile sunumda haber vermediler cok buyuk ihtimalle, Max Payn veya eski Rockstar oyunlarinin herhangi birinin yenilenmis versiyonlarini haber verdikleri bir sunum olmaz. Gta 5 ile alakali herhangi birsey gosterecek cesaretleri kalmadi artik,ben GTA 6 icin 5-10 saniyelik sadece logosunu tanitacaklari bir sunum bekliyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı