[İddia] Steam'e erişim engeli geliyor

Yahu böyle saçmalık mı olur? Neden paran yok diye kapatılsın bunun suçlusu Steam mi yoksa senin başındaki yönetim mi? Milyonlarca kullanıcı var hepsinin emeği parası çöpe gidecek ben de dahil.
Niye çöpe gitsin? Senin burada engelleniyor diye çöpe mi gidiyor? Steam koşa koşa TRY açar merak etme.

TRY ile satış yapmayan bütün platformlar kapatılsın bence. Steam'den TRY gittiğinden beri girmiyorum. Steam eskiden iyi idi. Senin paranın değeri kalmadı diyenler felan gelecekse ne desem boş. Epic yapıyor da Steam neden yapmıyor? Bunu düşünmek lazım.
Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. O kadar envanter, oyun vs. harcanan paralara yazık değil mi? İllaki sizinde Steam hesabınız vardır. Olmasa bile diğer kullanıcıları düşünmeniz gerekir.

TRY ile satış yapmayan bütün platformlar kapatılsın bence. Steam'den TRY gittiğinden beri girmiyorum. Steam eskiden iyi idi. Senin paranın değeri kalmadı diyenler falan gelecekse ne desem boş. Epic yapıyor da Steam neden yapmıyor? Bunu düşünmek lazım.
Ülkede ki ekonomiden dolayı olan bir şey için kapatılmasını beklemek... Steam öyle isteyerek dolara geçmedi. Ekonomide yasaklansın. Ülkeyi de kökten yasaklayalım, olur mu? Sen para vermiyorsun diye yasaklanmalı değil mi? Bu zihniyette her şeyi yasaklasınlar o zaman.

Yarın Epic Games'de dolara geçtiğinde de aynı şeyleri söyleyecek misin? Bütün zevklerimiz yasaklansın, güzel olur.

DPI ile Steam açılıyor mu? Ona göre bir iki programı çekeyim şimdiden disklere. Kapanırsa falan kalmayalım ortada. Aseprite kullanmak lazım olacak gibi duruyor. doğrusu yeni aldım denemek istiyorum henüz denemedim. Denemeden erişimi kaybedersem çok kötü olacak.

Böyle durumlara düşmek bile ne kadar acı...

Ses çıkarınca ne değişiyor. Örnekleri görelim hemen. Lütfen yapmayın etmeyin efendim.
Ben şuana kadar kimsenin ses çıkarttığını görmedim malesef. Bu yüzden örnekler yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı