(İddia) Yeni çıkacak MacBook Pro'daki çentik göründü

18 Ekimde tanıtılacak MacBook Pro modellerinin ekranın üst kısmında bir çentik içerebileceğini iddia eden kabataslak bir söylentinin ardından, Twitter hesabı DuanRui tarafından tespit edildiği gibi, bugün Weibo hesabı AnyTurtle999 tarafından bir MacBook Pro'nun çentikli olduğu iddia edilen bir fotoğrafı paylaşıldı.

macbook-pro-notch-weibo.jpeg


Görüntünün üst kısmındaki sözde çentiğin yakından görünümü, bir FaceTime kamera, mikrofon ve True Tone için bir ortam ışığı sensörünü gösteriyor gibi görünüyor. Bu haftanın başlarında bir Reddit kullanıcısı, bir sonraki MacBook Pro'nun bir çentik olmasına rağmen Face ID'ye sahip olmayacağını ve bir Touch ID sensörünün kimlik doğrulama için klavyenin üzerinde kalması beklendiğini iddia etti.

Fotoğraf bulanık ve gerçek olup olmadığı belli değil, bu nedenle bu fotoğrafa biraz şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Ancak fotoğrafın gerçek olduğu ortaya çıkarsa, bir sonraki MacBook Pro modellerinin ekran çevresinde çok ince çerçevelere sahip olabileceğini gösteriyor.

macOS Monterey beta sürümünde MacRumors, söylentiye göre 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modelleri için 3024x1964 ve 3456x2234 potansiyel ekran çözünürlüklerini keşfetti. Her ikisinin yüksekliğinden 74 piksel çıkarıldığında, ortaya çıkan 3024x1890 ve 3456x2160 çözünürlükler, 16:10 en boy oranına ulaşır. Apple'ın tüm mevcut MacBook'ları 16:10 en boy oranına sahip ve bu da ekstra 74 pikselin bir çentik için olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açıyor.

Apple Pazartesi günü TSİ 20.00'de sanal bir etkinliğe ev sahipliği yapacak ve söylentilerin, etkinliğin M1 çipinin daha hızlı bir sürümüne ve daha parlak mini LED ekranlara sahip yeniden tasarlanmış 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerine odaklanacağını öne sürdüğü yaygın olarak görülüyor. Dizüstü bilgisayarların ayrıca bir HDMI bağlantı noktası, bir SD kart okuyucu ve bir manyetik güç kablosuna sahip olması ve Touch Bar'ı fiziksel Fn tuşlarına dönüş lehine çevirmesi bekleniyor.
 
Son düzenleme:
Bilgisayarda pek verimli olmayabilir ancak üstteki bara entegre ederlerse ciddi alan kazanılır. Konsepti beğendim.
 
Bilgisayarda pek verimli olmayabilir ancak üstteki bara entegre ederlerse ciddi alan kazanılır. Konsepti beğendim.
Bu sefer çentik ilk defa tepki çekmeyecek gibi görünüyor. Çok hoş bir görüntü çıkar eğer çerçeveler incelirse.
 
Bir shitpost'a benziyor. Çentik yerine gömme bir kamera güzel olurdu.
Niye bilmiyorum sadece atmak istedim, aklıma direkt bu geldi bu cümle için :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ve arkadaşlar, sızıntı doğru çıktı! :)
 

Geri
Yukarı