İddiaya göre TurkNet yapacağı zam miktarını arttırdı!

@XPLSG haklısın hocam. Sesimizi çıkarmazsak 200 TL de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
@XPLSG haklısın hocam. Sesimizi çıkarmazsak 200 TL de olur.

İleride zaten ekonomiyi bahane edecekler port ücretleri artmasada ekonomi şöyle biz çok üzgünüz yaptığımızdan gibi şeyler diyecekler ama desinler şu an çoğu Technopat abonesini kaybetti yakında bir tane daha kaybedecek oda ben olacağım bir tek GigaFiber gelirse geri dönerim onun haricinde hiç işim olmaz TurkNet'le ayıp denen bir şey var her gün fiyat değişiyor.

@XPLSG bizim burada da GigaFiber hizmetleri zaten yok. Muhtemelen Superonline'nin 1000 Mbps paketine geçeceğim. Varsın 100 lira fazla olsun aylık.

@XPLSG bizim burada da GigaFiber hizmetleri zaten yok. Muhtemelen Superonline'nin 1000 Mbps paketine geçeceğim. Varsın 100 lira fazla olsun aylık.

Bu Superonline 500-1000 Mbps'yi kullanan bir sürü tanıdığım var acaba başvuru yapınca fiber mi bağlıyorlar?
Bursa'da çok az Fiber'e sahip ev var çünkü.

@XPLSG bilemiyorum hocam da alt yapıma ne kadar desteklediklerine bakacağım. Eğer 200-300 Mbps arası hız çıkarsa 500 Mbps olanını alırım, daha yüksek çıkarsa da 1000 Mbps alacağım.

Altyapınız iyiyse Türk Telekom gayet yeterli ve hızlı oluyor TurkNet'e gerek yok haketmiyor o kadar parayı.
İnternet sitesinde 169 TL'ye taahhütlü 35 Mbps internet satan Türk Telekom mu hak ediyor o kadar parayı? Gigabit internet alanların TurkNet'ten başka bir seçeneği yok. 100 Mbps gibi hız alan kişiler ise NetSpeed, Millenicom, Comnet gibi alternatifleri değerlendirebilir.

İnternet sitesinde 169 TL'ye taahhütlü 35 Mbps internet satan Türk Telekom mu hak ediyor o kadar parayı? Gigabit internet alanların TurkNet'ten başka bir seçeneği yok. 100 Mbps gibi hız alan kişiler ise Netspeed, Millenicom, Comnet gibi alternatifleri değerlendirebilir.

149TL'ye 100Mbps fiber hizmeti alıyorum çok memnunum ve daha 1,5 yıldan fazla taahhüdüm olduğu için zam yemeyeceğim. Kısacası fırsatınız varsa taahhüt yaptırın, bu piyasada en mantıklısı ve karlısı.

Bence hemen yüklenmemek lazım adamlara. Malum her şeyin fiyatı sürekli uçuyor.

Hocam şimdi baktım kampanyanın süresi dolmuş mu ne yazıyor.
Taa 4 ocakta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı