İddle Master ile GTA V ve Portal 2'den ban yenir mi?

Tunahan82

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2021
Mesajlar
1.918
Çözümler
14
Yer
Bursa
Merhaba. İddle Master ile Steam'den kart kasacağım. Kütüphanemde CS:GO var onu kara listeye ekleyeceğim ama GTA V ile Portal 2'den emin değilim çünkü ikisi de Online oyunlar. Onlardan ban yer miyim? Kara listeye eklemeye gerek var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları kara listeye ekleseniz de eklemeseniz de bu programdan dolayı yasaklama alma ihtimaliniz yok. Bildiğiniz yok yani. Sıfır. Kara liste olayı ise tamamen fasa fiso zaten. Kartları düşürürken oyuna girip herhangi bir hile korumalı sunucuya bağlanmıyorsunuz.

Bu program sizi oyundaymış gibi gösterip kart düşürme hakkınız bulunan oyunlardaki kartları düşürmenize yardımcı oluyor. İlk çıktığı dönemler kara liste olayı falan yoktu. Sürekli VAC ban yer miyim diye soru sordukları için geliştirici böyle bir çözüm getirdi. Diğer oyunlardan kartları düşürürken ötekinden kart düşürmenin yasaklama getireceğini düşünmek mantıksız.

Ne Idle Master ne de Idle Daddy'den yasaklama almazsınız. VAC sistemi hile yazılımı ve oyundaki diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan yazılımları engeller. Bunun için ise direkt olarak oyun dosyalarında değişiklik yapıp herhangi bir korumalı sunucuya bağlanmanız gerekmekte. Kart düşürürken bunların hiçbirini yapmıyorsunuz.

Sizin kara liste dediğiniz olayın ise bir numarası yok. Oyun kimliğini girdiğiniz zaman sadece o oyuna ait kartları düşürmüyor. Düşürme hakkınız varsa boşuna uğraşmanıza gerek yok. Yoksa da zaten düşüremezsiniz. Program size ek olarak fazladan kart vermiyor sonuçta.
 
Son düzenleme:
@reptile Anladım bilginiz olduğunu düşünerek soruyorum bu kart düşürme hakkı yenilenen bir şey mi? Örneğin 3 kart düşürme hakkı veriyor bir oyuna ama o oyunda 9 kart var 3 kart hakkı bitince diğer kartları asla açamıyor muyuz?
 
Örneğin 3 kart düşürme hakkı veriyor bir oyuna ama o oyunda 9 kart var.

Oyun oynayarak kartların yaklaşık yarısını toplayabiliyorsunuz. Ve hayır, kart düşürme hakkı yenilenmiyor.

"Oyun oynayarak kart toplamanın bir sınırlaması var mı?

Oyun oynayarak o oyuna ait koleksiyon kartlarının yaklaşık olarak yarısını toplayabilirsiniz. Örneğin, Half-Life 2 oyununun 8 tane koleksiyon kartı vardır ve bunlardan 4 tanesi oynanarak elde edilir. Geri kalan kartları diğer topluluk üyelerinden toplamanız gerekecektir."

 
Etkinlik kartlarından mı bahsediyorsunuz?
Koleksiyon kartları.

1656694608928.png
 

Geri
Yukarı