İdeal Kilo

Hayır normal kiloda değilsin. Benim boyum 1.72, kilo 62. En azından evde şınav çekmelisin, bu yaşta kesin göbeğinde vardır senin. Nedense Türkiye'de %90 insanların göbeği var. Ben türkler kadar spor ile ilgilenmeyen adam görmedim. :D Benim boyum biraz daha uzasın 1.83 falan olsun abimin Rusya'da spor salonu var, orada spora başlayacağım. Ama ona kadar en azından hafta sonları sahilde koşuya çıkıyorum, ve evde şınav çekiyorum.

Şu an övünme amacı ile söylemiyorum, evde yaklaşık 9 aydır her gün şınav çekiyorum, fit bir vücuda sahibim. Hem çok çekici hem sağlıklı.

Türkiye'de İnternet Cafeye gidiyorum benim yaştaki çocukların kası bırak hepsinin göbeği var. Ulan diyorum nasıl yaşıyorsunuz eritin bir an önce. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette ideal diyor. Benim acilen kilo vermem lazım, pantolon zor oluyor.
frown.png
Ne yapabilirim hızlı kilo vermem için?
 
Arada bilgisayarın başından kalkıp bir derin nefes alacaksın, sonra biraz ısınmak için yürüyüp şınav, mekik çekecek, temel egzersiz yapacaksın. Akşam yemeklerinde az yiyeceksin, gece atıştırması hiç yapmayacaksın.
 
Kilo konusu o kadar abartılacak mevzu değildir arkadaşlar. Ben 18 yaşımdayken 110 kiloydum. Boyum 1.82 olmasına rağmen. Her şey de olduğu gibi insanın hırs yapması ve içinde isteği olması önemlidir. Eğer kafaya kilo vermeyi koyduysanız gayet iyi kilo verebilirsiniz. Ben sadece 8 ayda 53 kilo verdim. Yolda beni dayım bile tanımadı artık siz düşünün :). Aşırı fazla abartınca da herkes bu sefer yemek ye bu halin ne demeye başladı. Biraz karbonhidratı kesip, proteine yüklendikten sonra sporla vücudumu da düzene soktum. Şu an 26 yaşındayım. 78-83 kilo arası değişiyor kilom. Erkeğin Body Mass Index'i %25'leri geçmedikçe kişide yağlanma harici çok sıkıntı yaşatmaz bunu da sporla verebilirsiniz. Konuyu açan arkadaşıma tek tavsiyem düzenli olarak haftada üç gün spor salonuna gidin ve yiyeceklerinizden hiç kısmayın. Fazla yağınızı kaliteli dokuya çevirin yeter. Gerçekten kilo vermeyin.
 
Kilolusun arkadaşım. Boyum 1.82 kilom ise 61. Kiloma göre fit bir vücuda sahibim fakat 5-8 kilo daha fazla olsam hiç fena olmaz. Keşke kilo aktarma gibi bir şey olsa. :D
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı