Çözüldü IdeaPad 3-17ITL6 laptopa hangi RAM ve SSD takılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Cihazıma RAM eklemek ve SSD değiştirmek istiyorum. 32 GB 3200MHz olduğu sürece her RAM destekleyecek midir? SSD içinde içerisinde bulunan SSD boyu bayağı bir kısa. WD Green 1TB almayı düşünüyorum, içerisine takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazın M.2 slotu 2280 için de destek sunuyor:

Boy olarak bir sıkıntı olmaz. RAM olarak ise 4 ve 8 GB lehimli halleri var ama tek slota 32 GB takılabiliyor. Başka slot yok zaten. 3200MHz RAM alacaksınız.

Boy olarak bir sıkıntı olmaz. RAM olarak ise 4 ve 8 GB lehimli halleri var ama tek slota 32 GB takılabiliyor. Başka slot yok zaten. 3200MHz RAM alacaksınız.

Çözüm

1. linkteki PDF dosyasını nasıl buldunuz acaba? Lenovo'nun sitesine bakınmıştım ama bulamadım. @Astiva

Bir de PDF linkinde 2280'de 512 GB destek görünüyor. 1TB alsam kullanamaz mıyım?

1. linkteki PDF dosyasını nasıl buldunuz acaba? Lenovo'nun sitesine bakınmıştım ama bulamadım. @Astiva

Bir de PDF linkinde 2280'de 512 GB destek görünüyor. 1TB alsam kullanamaz mıyım?

1TB kullanabilirsiniz. Model kodunu yazıp sonuna PSREF yazınca çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı