Ideapad Gaming 3 RTX 3050 Ti nasıldır?

Victus bu bütçedeki en mantıklı seçeneklerden ama keşke 3060 olabilseydi güzel olurdu şu an elinizdeki en mantıklı seçenek Victus 15 gibi duruyor bende yazın Victus 16 almayı planlıyorum.

İnşallah işinize yarayacak bir bilgisayar alırsızınız. Ben de normalde yazın alacaktım ama ne zaman zam geleceği belli olmuyor alabildiğim kadar hızlı alayim dedim.

İnşallah işinize yarayacak bir bilgisayar alırsızınız. Ben de normalde yazın alacaktım ama ne zaman zam geleceği belli olmuyor alabildiğim kadar hızlı alayim dedim.
Bi ihtimal RTE Üni öğrencilerine bir ürünü vergisiz alma şansı vericekmiş bi umut onu bekliyorum çok ihtimal vermesemde ne olucağı belli olmaz.

Aciklaman için cok teşekkurler. Ben de karasız kaldım hangisini alsam diye ideapad iyi gozüküyor ama arkadaşların da dediği gibi 3060'in olmaması biraz kötu tabi.

Arkadaşlar başka 2 bilgisayar buldum. Birisi ekran karti yolonünden güclu iken diger ekran karti yonunden kazaniyor. Oyun iynayacak ve programlama yapacaksam hangisini tercih etmeliyim sizce?

Intel i5-13500H ile Ryzen 5 5600H arasında programlama yaparken çok büyük fark olmaz fakat Rtx 3050 ve Rtx 3060 arasında oyun oynarken rahat fark oluşur. O yüzden benim size önerim 3060'lı olanı tercih etmeniz. Şu aralar Rtx 3000 serisi ekran kartlı dizüstü bilgisayarlar fiyat olarak düşüyor gibi, dilerseniz bekleyebilirsiniz de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı