Mert1242 Yoctopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 Benim laptopun adaptor kablosu kesilmişti. Çarşıdan bir bilgisayarcıda adaptoru yaptırdım. Laptop 2 saattir şarj olmadı. Cihaz: Lenovo Ideapad Gaming 3 15İMH05 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2022
Benim laptopun adaptor kablosu kesilmişti. Çarşıdan bir bilgisayarcıda adaptoru yaptırdım. Laptop 2 saattir şarj olmadı. Cihaz: Lenovo Ideapad Gaming 3 15İMH05
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 18 Ocak 2022 #2 Demekki yaptıramamışsın. Mert1242 dedi: yaptırdım Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #3 hocam o zaman adam iyi yapamamış kabloyu. tekrar tamirciye götürüp olmadığını söyle eyer sorun çıkartırsa tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsin Artı 0 Eksi
hocam o zaman adam iyi yapamamış kabloyu. tekrar tamirciye götürüp olmadığını söyle eyer sorun çıkartırsa tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsin
KS KS Mert1242 Yoctopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #4 BeyazXtrail dedi: BeyazXtrail dedi: hocam o zaman adam iyi yapamamış kabloyu. tekrar tamirciye götürüp olmadığını söyle eyer sorun çıkartırsa tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsin Genişletmek için tıkla... knk kabloyu yaptırmaya 100 tl verdim orjinal sarjın içinden geçmiş Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
BeyazXtrail dedi: BeyazXtrail dedi: hocam o zaman adam iyi yapamamış kabloyu. tekrar tamirciye götürüp olmadığını söyle eyer sorun çıkartırsa tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsin Genişletmek için tıkla... knk kabloyu yaptırmaya 100 tl verdim orjinal sarjın içinden geçmiş Genişletmek için tıkla...