Çözüldü Ideapad Gaming 3 undervolt nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarıma undervolt yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiç bilgim yok. Sadece birkaç konuda gördüğüm kadar biliyorum. @erengore hocam yardım ederse mutlu olurum.

Sistemim:
  • R5 4600H.
  • GTX 1650.
  • 8 GB RAM.

Çözüm
Hocam şimdi yükledim, uygulamayı çalıştırırken şöyle bir hata veriyor.

Ryzen Master does not Support current Processor.
UNSUPPORTED_PROCESSOR!
Geçmiş olsun. İşlemci desteklemiyor diyor. AMD'leri bu yüzden sevmiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.
Merhabalar, bilgisayarıma undervolt yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiç bilgim yok. Sadece birkaç konuda gördüğüm kadar biliyorum. @erengore hocam yardım ederse mutlu olurum.

Sistemim:
  • R5 4600H.
  • GTX 1650.
  • 8 GB RAM.
Ah maalesef işin AMD kısmına hakim değilim ama Ryzen Master diye bir uygulama ile yapıldığını biliyorum. O uygulamayı bilmiyorum yani ekran görüntüleri ile belki bir derece yardımcı olabilirim maalesef.

Ah maalesef işin AMD kısmına hakim değilim ama Ryzen Master diye bir uygulama ile yapıldığını biliyorum. O uygulamayı bilmiyorum yani ekran görüntüleri ile belki bir derece yardımcı olabilirim maalesef.

Hocam şu anda bilgisayara bakamıyorum, akşam bakabilirim ama yine de denerim.

AMD Ryzen Master üzerinden yapılabiliyordu diye biliyorum, @erengore hocamını çağıralım :D. Hocam müsaitseniz bakabilir misiniz?
Kahvaltıya oturacağım ama dediğim gibi AMD hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Uygulama arayüzünü bilmiyorum. Yine de yardımcı olmaya çalışırım. 😃

Hocam şu an kahvaltı yapıyorum. 1 saat içinde yükler, sizi etiketlerim. Bu arada 1000. mesajım size gelsin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı