Idefix teslimat ve iletişim sorunu

Merhaba, arkadaşlar 21.12.2019 da idefix'den kitap sipariş ettim ve kargo müsait olmadığımdan telefonu açamayınca geri gitmiş; kargo şubesi uzak olduğu için (e-5 üzerinde) ben de gitmedim iade olsun diye. Başta kargo takibin de iade gözüküyordu 1-2 gün sonra "teslim edili" durumuna döndü ve idefix üzerinde de "teslim edildi" olarak gözüküyor. İdefix'e mail attım, site üzerinden mesaj yolladım ama bir türlü ulaşamadım. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
1579377937386.png

Etrafında ki esnaflara bırakmış olabilirler bende de öyle gözüküyordu aşağıdaki büjiteriye bırakmışlar meğersem bir kontrol et sor esnaflara.
Etrafta esnaf yok ki bir tek sokağın aşağısın da veteriner var diğer yerler uzak. Hayır bıraktılarsa da bir haber verselerdi bari geri gidecek diye bekliyordum.

Kargo şirketini arayarak kime teslim ettikleri hakkında bilgi alabilirsin. Sana ya da adresinde oturan başka biri dışında kimseye teslim edilmemesi gerekiyor.

Kargo şirketini arayarak kime teslim ettikleri hakkında bilgi alabilirsin. Sana ya da adresinde oturan başka biri dışında kimseye teslim edilmemesi gerekiyor.
Cuma günü ulaşamadım ama pazartesi tekrar deneyeceğim ondan önce yani bu hafta biraz kişisel sorunlarım oldu meşguldüm o yüzden İdefix'den cevap bekledim ama onlar da dönüş yapmadı sadece zırt pırt: Şubede ürününüz gidip alabilirsiniz, diye mesaj yolladı ondan sonra mesaj kesildi teslim edildi dendi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı