İdefix Üzerinden Kitap Siparişi

Aradığın için teşekkürler. Her daim E-kitaba, pahalı olarak yerel yerlerden 90TL'ye veya korsana kalacağız. (Korsan basım tercihim olarak değil. Kağıdı hoş kokmuyor.)
Isaac Asimov eserlerine başlayacaktım ancak 3 serinin bazı kitapları eksik olduğu için PDF olarak edindim. Umarım iade alırsın, iyi geceler. :melek:

Isaac Asimov eserlerine başlayacaktım ancak 3 serinin bazı kitapları eksik olduğu için PDF olarak edindim. Umarım iade alırsın, iyi geceler. :melek:

Kitapları hakkında bilgi sahibiyim, bi ara onlara da vakit ayırıcağız bizde. :) Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.

"bilgi@idefix.com" adresine E-posta atmış bulunmaktayım.
Konu: Ürünün Durumu "Sipariş Bekleniyor" Hakkında Bilgilendirme Talebi

Merhabalar,

Sitenizden "Metro Kutulu Set 3 Kitap" kitaplarını almış bulunmaktayım.
08.02.2018 tarihinde kargo ücreti ödemeden ürünü "39TL+0TL İndirimli Kargo Ücreti" ile almıştım. Önceki alışverişlerimde kargoya verilme uzun sürmemekte idi. Ürünün ne durumda olduğunu öğrenmek istiyorum çünkü kitapların acil olarak elime ulaşması gerekmekte. Siparişlerim hakkında bilgi talep ediyorum. Sipariş kodumda alışveriş ile ilgili bilgilerim mevcut, yapılabilirse bilgilendirmenin telefon numarası üzerinden yapılmasını istiyorum. Sipariş kodum ise XXXXXXXXXX .

Teşekkürler.

Sorunum kısa süre içinde inşallah çözülür. Şimdiye kitaplar elime ulaşmış olurdu kesinlikle.
İyi geceler.

Metro Kutulu Set 3 Kitap Takım - n11.com

Satıcısı Idefix ve 1 TL pahalıya almışsın. :D Şaka bir yana kargo tarihi en geç 20 şubat yazıyor. Haftaya kargoya verilir diye düşünüyorum, az sabırlı ol. :)

Proje olmasa almazdım aslında ama aldık işte konuyu güncelleyeyim şuan. :)

Ürün hakkında bilgilendirme talep ettim ama Facebook üzerinde spam (gereksiz) olarak işaretlediler mesajımı ben de flood (ard arda mesaj gönderdim) yaptım ve mesajımı gördüler.
E-posta, Facebook üzerinden yorumlardan, Facebook üzerinden mesajla ve bir çok yolla ürünü sordum.
4. gününde temin edilmekte olduğu söylendi. Toplamda 7 gün de elime ulaştı.
Şikayetvar'a da yazmıştım sanırım heralde biri acile aldık ürün teslimatını demişti.
Kitaplar sağlam tek sıkıntısı ışık yansıyınca beyazlık var üzerinde çizik gibi ama sorun yok.
Hemen okumaya başladım.
Eğer yazmasaydım ürün ne durumda olduğunu öğrenemeyebilirdim.
Kesinlikle şartlarda olduğu halde (temin süresi vs.) parayı çekipte beklerken ürün hakkında bilgilendirme isteyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı