- Makaleler
- 1
Metro Kutulu Set (3Kitap Takım) - BKM Kitap ve Kitapyurdu Mobil en uygun bunlar var.
Metro Kutulu Set (3Kitap Takım) - BKM Kitap ve Kitapyurdu Mobil en uygun bunlar var.
Isaac Asimov eserlerine başlayacaktım ancak 3 serinin bazı kitapları eksik olduğu için PDF olarak edindim. Umarım iade alırsın, iyi geceler.Aradığın için teşekkürler. Her daim E-kitaba, pahalı olarak yerel yerlerden 90TL'ye veya korsana kalacağız. (Korsan basım tercihim olarak değil. Kağıdı hoş kokmuyor.)

Isaac Asimov eserlerine başlayacaktım ancak 3 serinin bazı kitapları eksik olduğu için PDF olarak edindim. Umarım iade alırsın, iyi geceler.![]()
Konu: Ürünün Durumu "Sipariş Bekleniyor" Hakkında Bilgilendirme Talebi
Sitenizden "Metro Kutulu Set 3 Kitap" kitaplarını almış bulunmaktayım.
08.02.2018 tarihinde kargo ücreti ödemeden ürünü "39TL+0TL İndirimli Kargo Ücreti" ile almıştım. Önceki alışverişlerimde kargoya verilme uzun sürmemekte idi. Ürünün ne durumda olduğunu öğrenmek istiyorum çünkü kitapların acil olarak elime ulaşması gerekmekte. Siparişlerim hakkında bilgi talep ediyorum. Sipariş kodumda alışveriş ile ilgili bilgilerim mevcut, yapılabilirse bilgilendirmenin telefon numarası üzerinden yapılmasını istiyorum. Sipariş kodum ise XXXXXXXXXX .
Teşekkürler.
Metro Kutulu Set 3 Kitap Takım - n11.com
Satıcısı Idefix ve 1 TL pahalıya almışsın.Şaka bir yana kargo tarihi en geç 20 şubat yazıyor. Haftaya kargoya verilir diye düşünüyorum, az sabırlı ol.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.